Scop de straturi diferite în PCB multistrat

s3034585 a scris:

Salut baieti

Mulţumiri foarte mult pentru răspunsuri ur.

În ceea ce priveşte software-ul, i sînt folosire @ Designer ltium 6.8 ..
Ce i sînt încearcă să înţeleagă este că ceea ce este scopul acestor straturi mecanice.
În @ designer ltium care le-am 1,4,5,13,14,15 mecanice.
Cine decide ce stratul de a fi utilizate pentru ce.
Am citit o pereche de comentarii pe forumuri @ ltium, de asemenea.
Toată lumea foloseşte aceste straturi într-o manieră dif.
Poti sa-mi pls ajutor undertand acest lucru.Mulţumesc

Tama

Salut baieti
Mulţumiri foarte mult pentru răspunsuri ur.
În ceea ce priveşte software-ul, i sînt folosire Altium Designer 6.8 ..Ce i sînt încearcă să înţeleagă este că ceea ce este scopul acestor straturi mecanice.În designer altium care le-am 1,4,5,13,14,15 mecanice.Cine decide ce stratul de a fi utilizate pentru ce.Am citit o pereche de comentarii pe forumuri, de asemenea, altium.Toată lumea foloseşte aceste straturi într-o manieră dif.Poti sa-mi pls ajutor undertand acest lucru.

Mulţumesc
Tama

s3034585 a scris:

Salut baietiSunt nou la PCB de design.
Pot orice unul pls spune-mi ce este scopul pentru straturi diferite utilizate în PCB.
nu există semnal de diverse straturi, straturi mecanice, straturi suprapuse.

Thanks in advance

Tama

Fiecare pachet software are o altă schemă de stratificare decât concurent este.

Cel mai bun mod de a răspunde la această întrebare, este de a citi tutoriale care vin cu pachete de software.

Dacă aveţi un pachet special, după denumirea în întrebarea dumneavoastră, astfel încât întrebarea ta se poate răspunde mai în detaliu.

Vă recomandăm să obţineţi şi să citiţi Manualul de PCB Coombs.A se vedea link-ul următor forum: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=286872&highlight=coombs

S

s3034585

Guest
Salut baieti

Sunt nou la PCB de design.Pot orice unul pls spune-mi ce este scopul pentru straturi diferite utilizate în PCB.nu există semnal de diverse straturi, straturi mecanice, straturi suprapuse.
Poate cineva pls spune-mi unde pot găsi câteva informaţii despre acest care va explica scopul / definations de acolo straturi .....

Thanks in advance
Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back