schematică converti în fpga?

A

altra

Guest
Am o schematică, vreau să ao transforma în FPGA, cum ar fi vertexII,
ar putea anynoe, spune-mi ce software am nevoie?

În primul rând întrebări sunt:
1) Ce fel de schematic
2) Ce fel de FPGA?

Cel mai bine este să folosiţi producătorului biblioteca pentru a crea un FPGA de la schematică.

De ce?

Mai întâi de toate puteţi simula-vă de design şi a vedea dacă acesta este de lucru ca tine
de aşteptat, în cel mai scurt se va salva o mulţime de timp.Ghicitul lucru este rareori un lucru bun ..

În al doilea rând, prin utilizarea primitives specifice de la furnizor, aceasta vă dă un avantaj real în care acestea sunt de cele mai multe ori optimizate pentru FPGA în cauză.

Dezavantajul de a folosi în loc de schematică Verilog sau VHDL este că nu este întotdeauna 'portabil' ome FPGA de la furnizor la altul.

Acum să presupunem că, dacă vorbim de FPGA imstead de CPLD este, pentru că este un destul de mare de design, este nu-i asa?

Noroc

Dacă aveţi un schematică Xilinx pentru fundaţie singura posibilitate este de a utiliza software-ul aldec.
, de fapt, motorul de fundaţie a fost aldec schematică.
Via aldec aveţi posibilitatea să reutilizaţi
dvs. schematică şi converti în VHDL.
Pa.
G.

Dacă utilizaţi Xilinx aparat, acesta va fi mai bine pentru a utiliza editorul schematic în ISE fundament, deoarece acesta are manifacturers biblioteca.

Puteţi să vă simula proiectarea şi punerea în aplicare a utiliza instrumente pentru a optimiza design!succes!

Dacă utilizaţi Xilinx aparat, acesta va fi mai bine pentru a utiliza editorul schematic în ISE fundament, deoarece acesta are manifacturers biblioteca.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back