S
SkeeterB08
Guest
Trebuie să mă gândesc la modul în care fiecare dintre hidrogen mele pe celulele cererea va fi diferit şi am nevoie de un mod de a economisi o valoare de cât timp ar trebui să fie o întârziere între momentul în care senzorul mai mici merge de mare şi cât de mult timp dupa ce a senzorului de sus merge la mare ţine de la supraumplerea celula cu electrolit.Mă gândeam de a folosi un EEPROM pentru a stoca că datele care ar fi citit şi sa mutat la contracara întârziere care este utilizat atunci când secţiunea Refill codului meu este activ.Mi-ar citit, probabil, un switch care spune pe un element care ar spune pic mea de a citi de intrare care ar creşterii Registrul W la întârzierea dorit.În cazul în care trecerea la majorările registrul W merge scăzute s-ar scrie registrul W la EEPROM.Ma gandesc deja a ceea ce cod pentru a scrie pentru subrutina de a stabili valoarea de la Registrul W, dar ceea ce registrele ar fi utilizate în EEPROM la bord şi ce comenzi vor fi folosite pentru a citi şi scrie la registrele??
Editare:
M-am gândit despre plecarea punerea în valoare de cod, dar aş dori să fie în măsură de a schimba această valoare, fără a trebui să recompilaţi şi reprograma PIC cu un fisier HEX nou dacă aş schimba vreodata celule HOD şi necesită o perioadă de timp diferită umple din nou pentru a umple suficient de celula de mai sus pentru a superior de nivel al apei Sensor.
Editare:
M-am gândit despre plecarea punerea în valoare de cod, dar aş dori să fie în măsură de a schimba această valoare, fără a trebui să recompilaţi şi reprograma PIC cu un fisier HEX nou dacă aş schimba vreodata celule HOD şi necesită o perioadă de timp diferită umple din nou pentru a umple suficient de celula de mai sus pentru a superior de nivel al apei Sensor.