s-ar începe FPGA PLD

F

FLY_PT

Guest
Salut,

Sunt foarte nou despre FPGA design,
aş dori să aibă o bună consiliere au fost de stele, dispozitive, instrumente, informaţii.

Apreciez orice ajutor.

Bună ziua FLY_PT,

Bine ati venit la PLD (programabile logica aparat) comunitate.Cel mai simplu mod de a începe cu acest subiect este de a cumpăra o DK (kit de dezvoltare), pentru exemple de la @ ltera (www. @ ltera.com) sau Xilinx (www.xilinx.com).După aceasta ia o carte buna (de exemplu, FPGA Cookbook) şi să înceapă cu unele foarte mici aplicatii.

Care va fi sfârşitul cererile dvs.?Cati bani vrei sa cheltui?Ce s-vă cunoştinţele curente?Pa,
cube007

Un bun primul lucru pe care îl pot face este de a descărca gratuit de la ISE web pachet care include xilinx.com Xilinx instrument de punere în aplicare şi modelsim simulator.Apoi face rost de un vhdl sau verilog de carte şi de a începe de codificare şi simulând pana te prinde sensul digital design si, probabil, atunci puteţi să investească în unele FPGA kit de dezvoltare pentru real.

noroc.

Puteţi căuta în Google cu aceste cheie: "CPLD Tutorial"; "FPGA tutorial" şi "VHDL tutorial "........
Puteţi avea unele informaţii despre VHDL, FPGA, CPLD în acest web: www.e3g.com sau www.soccentral.com

Multumesc tuturor de tine,

Am o VHDL cookbook, am vizitat Xilinx, Atmel, Actel şi @ ltera site-uri web, am încercat să descarce ISE care masai_mara recomandată.

Cube_007, cu privire la întrebările dumneavoastră, nu am nici o aplicaţie specifică acest moment, dar cred că acolo o să fie destul de multe intr-un viitor apropiat.Cred că pot înlocui unele activităţi efectiv efectuate de către un MCU.
Despre meu actual de cunoştinţe, ştiu despre electronica, dar nu am mai lucrat cu un PLD sau FPGA în trecut, eu nici măcar nu ştiu ce este VHDL (stiu de acum este un fel de Programare lenguange, corectaţi-mă dacă m - m greşit) sau verilog.şi, în final, eu chiar nu ştiu cât de mult să-şi petreacă, deoarece l-am început să sap pentru unele informaţii despre dezvoltarea kituri.

Bazat pe experienţe Baieti care compania ar puteţi recomanda??@ ltera, Xilinx, Actel??

Multumesc mult pentru tot ajutorul postate

FLY_PT

Max Fly_PT,
Xilinx instrumente r mai mult decât suficient pentru u să încep.
cred eu, este cel mai bun Xilinx tip pentru "Suport" pe web
Ca de-acum, care este şi ceea ce au nevoie de mai mult.

Noroc!
Renv

Salut

ai putea avea, de asemenea, o privire la @ ltium.Ele au un design-instrument pentru @ ltera sau Xilinx FPGAs / CPLDs.Am cumparat de fapt, în direct pe design Kit (Xilinx versiunea 99)

hxxp: / / www. @ ltium.com / livedesign /

Conţine o mare performanţă FPGA (XC3S400-4FG456) multe componente periferice şi mai multe proiecte de exemplu.De lucru pare a fi bine documentate ca văzut până acum.

Salutări de la Germania

încerca un mic proiect de tine., găsiţi o problemă, şi pentru a rezolva aceasta.

VHDL: CPLD design carti vine wiith un simulator şi sotware care pot fi folosite pentru a face smll circuite

Multumesc mult,

Am mai multe opţiuni de până acum, voi cumpăra o DK, precum şi orice întrebare I se va cere din nou.

Cu respect

FLY_PT

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back