sârmă CCTV mai puțin

S

sahu

Guest
doriți să devlop aparat de fotografiat sârmă cctv mai puțin. vom folosi camera CCTV + fire + DVR. Scopul meu este i folosi CCTV aparat de fotografiat + Tx (o unitate) + + DVR RX (a doua unitate). aceasta maty posibol??

Hi, presupunem că este vorba despre a face add wireless propria unitate? Cu atât de multe gata făcute camere wireless și receptoare de pe piata, de ce încercați să reinventeze roata atunci când aveți posibilitatea să le cumpere asa simplu avantajos?

Nu cred că există o lățime de bandă suficientă juridic la 433MHz (aș putea fi greșit) pentru video. Ai nevoie de minim MHz mai multe. Dacă vorbești doar video analogic, cred că folosesc ceva de genul de transport de 2,4 GHz poate (nu am incercat video wireless). Dacă sunteți de planificare pentru a avea mai multe camere la un singur DVR (un tipic de utilizare caz), atunci aveți o problemă, ei au nevoie să fie diferite frecvențe și receptoare multiple. Daca te oferi unui client (de exemplu, nu un proiect de casa), atunci poate Camere IP sunt mult mai potrivite, deoarece acestea vor comprima, și pot folosi WiFi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back