RS485 de protecţie a TVC

L

Lak

Guest
Poate cineva sa-mi spui cum să se protejeze de ADM485 chip atunci când sunt folosite în aplicaţii în aer liber.
Ce fel de lucruri să stea pe liniile de date?
Orice TVC practice pe care le-aţi folosit si destul de robust pentru exterior pe care puteţi să partajaţi este apreciat.Pls post TVC, dacă este posibil.

mulţumesc... oaie

Salut,

Aceasta este ceea ce am folosi pentru meu 485 apps.

Are o legătură izolate RS485

Oops, cred că niciodată nu a avut bmp.
Ultima editare de KENCO pe 03 iunie 2002 7:47; edited 1 time in total

verifica acest lucru:

h ** p: / / chaokhun.kmitl.ac.th / ~ kswichit/PC485/PC_Rs485.html

albastru şarpe

în mod normal, ai proteja differentail pe cele două niveluri wries
cu un surppressor bidirecţional la GND pe fiecare linie.
şi puteţi să luaţi un curent kompensation inductur.

Am folosit un link izolate DC-DC pentru
5 v.
Am folosit, de asemenea, opto 6n137.protecţie utilizând P6KE6.8 TVs diode.

Deci întrebarea este ...izolate pentru acest link-ul, ar trebui să-mi pământ toate terminalele cu o sârmă 3a, sau de pământ, fiecare cu 100R cu o rezistenţă comună 3lea cablu sau
ar trebui să adere la toate terminalele teren, împreună cu o sârmă 3a. (nici o legătură la pământ)?Are o îmbucătură ... stiu.

Folosind doar 2 fire, îmi 485 sunt avariate destul de frecvent esp.site-uri in aer liber, cu toate că nu există nici un semn de deteriorare fulgerul ... sistem off-line ... susţinut client abuz ...ajuta ..

mulţumesc.

Cred că pe care îl utilizaţi pas în jos transformator liniar de reglementare pentru a lua cele 5 tensiune de alimentare

efectuaţi următoarele
1 - utilizarea bipolară supressior între differintial terminal
2 - utilizarea 3a sârmă (pământ) şi conectaţi 2.2 nf/250 v între fiecare erminal
de transformare secundară şi pământul.
3 - conecta 100 ohm între dumneavoastră circuit teren şi a 3-a fir

plz mi-e-mail în cazul în care acesta dă rezultate bune

Puteţi folosi datasheet RS485 izolate cum ar fi chips-uri şi ISO485 verifica Circuit de protecţie, ISO485 este de la BURRBROWN (acum la TI)

dar nu se vor utiliza ISO485 la toate pentru că le-a bug-ul cu privire la modul de a primi.

pe care le puteţi verifica izolate rs485 aşchii de la Maxim şi altele.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back