RS232 prin internet

M

Medtronic

Guest
Dragi toţi prietenii mei
Am successed de a comunica cu RS232 prin intermediul TCP / IP withen meu LAN (hardware-ul este conectat la unele PC-ul şi i-o interfaţă cu anther de la PC)

Pot comunica cu hardware-ul ca forma un alt PC prin internet şi cum, dacă i se poate ....

Toate cele bune

Medtronic

ok bine dacă ai putea împărţi cu mine am interesat-o atât de mult na multumim!!!

Este la fel ca orice server cu acces prin internet.Trebuie să ştii pe servere externe, adresa de IP.Un server DNS dinamic,
de exemplu, dyn.dns.org este de obicei soluţia de a publica pe diferite adrese de obicei privat conexiunile Internet.De asemenea, router conectarea la server la internet, dacă este cazul, are sarcina de a transmite respective port.Unii furnizori de servicii (de exemplu, pentru serviciile de internet wireless) pot restrânge în curs
de conexiuni la anumite porturi sau bloc le complet,

Vă rugăm domnule Ne puteţi da un exemplu de spune-mi spune router ip-ul 41.178.153.86
cu nici un ip pentru meu machin Cum pot acees PC-ul de la orice port serial în cazul în care

Toate cele bune

MedTronic
htt: / / www.MedTronic.Piczo.com

Medtronic a scris:

Dragi toţi prietenii mei

Am successed de a comunica cu RS232 prin intermediul TCP / IP withen meu LAN (hardware-ul este conectat la unele PC-ul şi i-o interfaţă cu anther de la PC)Pot comunica cu hardware-ul ca forma un alt PC prin internet şi cum, dacă i se poate ....Toate cele buneMedtronic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back