rog ajută-mă pentru a corecta codul meu pentru Rake WCDMA Receiver

A

amitdegada

Guest
Hello Everyone!

Am de lucru pe WCDMA.Sunt în curs de dezvoltare WCDMA Rake Receiver.Dar am eroare în codul meu.Desi codul meu este de lucru, dar sa nu generează ieşire perfectă demodulated.Te rog ajută-mă să le corecteze /

Codul care i-au încărcat este scris in MATLAB.Prima parte de cod este de estimare canal de algoritm LMS prin utilizarea Commn pilot Channel (CPICH).

După estimarea am canal de necesitatea de a recupera datele mele transmise.În acest am simulare au sări în mod deliberat de codare / decodarea as i primul care doriţi să verifice, prin doar răspândire şi despreading dacă i sînt achiziþie datele mele înapoi sau nu?

Al doilea fişier este OVSF funcţia de cod.Care pot fi necesare în timpul de simulare.Acest lucru două fişiere sunt în. Rar format

Fişierul treilea este format PDF, care l-am descărcat de pe net.Pe ce pg. 7 aţi putea găsi diagrama bloc de Rake Receiver WCDMA.

Sper că veţi reveni-mi prea devreme.

Un
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Hei!
Vă rugăm să ajute

sau să dea orice sugestie .........................

Amit în cazul în care am fost bun la asta mi-ar fi cel mai sigur te-a ajutat.Sper că acolo sunt si altii care pot ajuta.Acest forum este obtinerea mai puţin şi mai puţin utile

Communication_engineer puteţi sugera cineva care vă pot ajuta!I dont have prea mult timp, probabil, doar o zi!

încercaţi să rugaţi pe cineva la dsprelated.com

Poate unii o poate ajuta acolo.De asemenea, a se vedea dacă este cineva care a lucrat, de asemenea, pe ea vă poate ajuta să (-le de căutare de la Google).Există, de asemenea, unii membri în grupul telecom_research care pretind să lucreze Ericsson pentru R & D. Acestea pot fi în măsură să vă ajute, dar ele nu par a fi raspuns

I-am pus, de asemenea, acest fir pe telecom_research, dar nimeni nu pare să ajute oriunde.

Mă simt mai puţin ajutor.de lucru în mod constant 7 zile după aceasta, dar încă nu sunt capabile să rezolve ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back