robot mea

J

jabarok

Guest
Această imagine este robot mea care utilizează LPC2148.Ea poate controla prin Bluetooth.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Waoo!
Este, de asemenea beautifull.
Poţi să-mi spuneţi care sunt senzori şi Transceivers / u receptor folosit?

Pentru senzorul de Eu folosesc diode normale de fotografie pentru detectarea linie.Pentru control manual să folosesc telefonul mobil pentru a normale de control prin Bluetooth.Eu folosesc Bluetooth modulul de la bluechip.Adăugat după 6 minute:Adauga imagine mai mult

mai multe mai multe ..
Ea a sdcard, de asemenea.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

http://upload.mthai.com/D0/47baed4363131

Eu am dosar VDO.Dacă doriţi să vedeţi.

Deci, exact ceea ce ai facut?Se pare ca tot ce ai făcut a fost să adăugaţi capacitatea de a controla masina de control de la distanţă, cu un alt tip de controlor.

E

nxtech a scris:

Deci, exact ceea ce ai facut?
Se pare ca tot ce ai făcut a fost să adăugaţi capacitatea de a controla masina de control de la distanţă, cu un alt tip de controlor.E

Advares, cât de uşor este depinde de modul în care vă apropiaţi de el.

Dacă aţi înţeles modul în care maşina dumneavoastră RC de lucrări, atunci singura parte tare despre ceea ce face de lucru cu un controler de noi este de a pune efectiv în circuitul împreună.

Înainte de a spune că ei atât de foarte tare lasă-mă să vă spun acum că am construit o jucării câteva controlat de la distanţă (o maşină şi două avioane), în timp ce am fost la liceu şi care au inclus în vedere construirea de unităţi de control.Cea mai mare provocare a fost păstrarea codare direct pentru controlul motoarelor pas cu pas care au fost utilizate.

Im nu spun că ceea ce a făcut jabarok nu este cool sau interesant, dar postul său a spus Robot mele, provocând astfel de oameni să creadă că el a construit un robot de la mic la sol în sus; nu modifice maşina lui RC.

E

nxtech a scris:

Advares, cât de uşor este depinde de modul în care vă apropiaţi de el.Dacă aţi înţeles modul în care maşina dumneavoastră RC de lucrări, atunci singura parte tare despre ceea ce face de lucru cu un controler de noi este de a pune efectiv în circuitul împreună.Înainte de a spune că ei atât de foarte tare lasă-mă să vă spun acum că am construit o jucării câteva controlat de la distanţă (o maşină şi două avioane), în timp ce am fost la liceu şi care au inclus în vedere construirea de unităţi de control.
Cea mai mare provocare a fost păstrarea codare direct pentru controlul motoarelor pas cu pas care au fost utilizate.Im nu spun că ceea ce a făcut jabarok nu este cool sau interesant, dar postul său a spus Robot mele, provocând astfel de oameni să creadă că el a construit un robot de la mic la sol în sus; nu modifice maşina lui RC.E

Arata bine, dar de ce 2148?
Este portul USB conecta la ceva?

Max Jabarok,
Este un proiect mare aţi făcut, chiar dacă nu aţi făcut totul de la zero, înseamnă că o mulţime de eforturi şi hardwork pentru a pune împreună o sytem de astfel de module de înaltă tehnologie şi software-ul şi, în final al face să funcţioneze.Tu cu siguranţă ar fi câştigat o mulţime de înţelegere în domeniul tehnologiilor implicate de a face un astfel de sistem complicat de a lucra.Congrats.De ce nu ai pune un video de pe YouTube de robot dumneavoastră în acţiune?
Tine-te de lucru bun şi dă-i drumul,

Cu respect,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back