Risc şi Advanced RISC??

N

Navid T

Guest
L-am văzut în ATMEGA8 datasheet prima pagina Advanced RISC Arhitectura, dar în ATMEGA8515 Risc Arhitectura, ceea ce este diferit între Risc şi Advanced RISC?

Advanced RISC este numai cu privire la viteza de operare şi de tehnică de prelucrare, care nu este acolo, în alte RISC utilaje.De exemplu, 8051 sau orice alte controlerul nu au pipelining etape şi MMU unitate.Deci, ele sunt foarte lent în funcţiune.în cazul în care procesor ARM ca şi alte câteva procesoare sprijini aceste facilitate.Orice controler care caracteristică pipelining etape şi / sau MMU / MPU, Cache concept sunt denumite ca Advanced RISC utilaje,.

Mulţumesc
Atmel suport mi-a spus că nu există o diferenţă între Risc Şi Advanced RISC.ambele sunt aceleaşi.
dar stiu differet de Risc şi Cisc (-;

Am luat această clarificare de la un prieten care lucrează în NXP de la 3 ani.Dar, altele decât ceea ce i-am spus nu există nici o diferenţă

Oricum multumesc pentru raspuns mine.dar în cazul în care este NXP?dacă cant scrie aici trimite pm pentru a-mi despre asta te rog.
Privinţă

nu există o astfel de diferite cum crezi.
Advance doar se referă la unele îmbunătăţiri.nimic altceva, aceasta nu înseamnă diferite de arhitectura
MCU AVR
este fabricat de NXP semiconductoare
CoCu respect!

Navid T a scris:

Oricum multumesc pentru raspuns mine.
dar în cazul în care este NXP?
dacă cant scrie aici trimite pm pentru a-mi despre asta te rog.

Privinţă

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back