Ring Oscilator

C

ccw27

Guest
Eu sunt de lucru pe un tampon de design bazat pe Maneatis ziare.Circuitul şi prejudecată este arătat mai jos.Incerc sa fac frecvenţă mai independent de Vdd schimba.De părtinire ckt se presupune a regla NMOS actual sursa de aprovizionare pentru a contracara schimba, ci ca-mi modific Vdd, frecvenţa modificărilor mult.Poate cineva sugerează modalităţi de îmbunătăţire a ofertei de independenţă?

Mulţumesc
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Aceasta este replica de constructii, ceea ce este
dvs. VCO obţine şi joasă tensiune filtru trece gamă, şi ceea ce este procesul de dvs.?
Dacă
dvs. de alimentare este de ajuns, încercaţi să adăugaţi autoritatea de reglementare de circuit de mai sus vă VCO vdd.

Sunt doar proiectarea VCO.După cum am schimba Vdd 2.8 - 2.52 frecvenţa modificărilor în jur de 40 MHz.Am încercat să răspundă
spec. de Δf / ΔVdd <1% pentru oscilant de frecvenţă de 250 MHz.Şi eu sunt utilizaţi TSMC 0.18 proces.

Mulţumesc

De lăţime de bandă de părtinire generator este de obicei setat la fel de la frecvenţa de a-tampon etape, astfel încât în diagonală generator poate urmări toate aprovizionare şi de substrat, tulburări de tensiune. (Citat din hârtie)

Multumesc aicer.De fapt eu nu sunt sigur de lăţime de bandă, în sensul în diagonală generator, este de buclă închisă de răspuns de la amplificator cu replica?Poţi să elaboreze mai mult pe asta?De asemenea, cât de mult în Vdd variaţie ar trebui să-mi de proiectare până la?

Mulţumesc

Ca experienta mea, autoritatea de reglementare ar putea contribui la reducerea vdd încălcare efect.
Dar cum despre procesul de încălcări şi temp purtat de vânt?
acestea sunt de asemenea probleme la OSC design.Adăugat după 23 minute:Ca experienta mea, autoritatea de reglementare ar putea contribui la reducerea vdd încălcare efect.
Dar cum despre procesul de încălcări şi temp purtat de vânt?
acestea sunt de asemenea probleme la OSC design.

Pentru 1% Vdd variaţie Δf / ΔVdd <1%, dar pentru 10% Vdd variaţie apoi se pare greu să îndeplinească spec..Cât de mult ar trebui să-mi variaţie pentru scopul?

Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back