RFC pentru 10GHz

S

StoppTidigare

Guest
Max toate Mă întreb unde o pot găsi un inductor de a fi utilizate ca RFC la 10Ghz?

Mai bune urări,
StoppTidigare

Cele mai bune microunde inductoare (lumped) pe piaţă, a SRF la 10GHz.
http://www.avxcorp.com/docs/Catalogs/accul.pdf
La această frecvenţă, trebuie să luaţi în considerare utilizarea microstrip elemente.

cu respect

de la
dvs. de frecvenţă este de 10 GHz, De ce nu încercaţi să utilizaţi sfert lungime de undă cu trasformer radial cioturi?În ansamblu, dimensiune vor fi întreprinderile mici şi parazitare, efect al lumped element este redus la minim.Ai nevoie de bandă largă RFC?

Utilizarea microstrip sufoca a adăugat avantajul că se poate filtra nedorite armonicilor de dorit semnal.

Bună tuturor, mulţumesc, pentru răspunsurile.

vfone, am verificat-vă leagă de avxcorp.Ei nu au nici o bobină de inducţie pentru
10GHz.Ei au selfresonant frecvenţă de 10 GHz.Asta înseamnă că nu este inductanţă stânga!

Trebuie să plec de spirală, fie inductor sau lambda patru transformator cu însoţite radial cioturi sau o spirală inductor în microstrip.

Cum pot face cu un radial cioturi?Ştiu că este un serial cioturi, dar nu ştiu mult mai mult.

Ar putea spune cineva?

Mai bune urări,
StoppTidigare

StoppTidigare:
Puteţi încerca spirală inductor utilizând EM simulare.Dar este destul de mult timp pentru a face asta.

Pentru radial, este simplu.Ce ai nevoie este un quater lungime de undă la 10 GHz (calcula pe baza de substrat, pe care îl utilizaţi) urmat de un rest de radiale (raza este închis la quater lungime de undă la 10 GHz, de asemenea).După radial cioturi, extinde linia de mai puţin de by-pass condensator (recomanda tantal )....Simplu nu?

La microunde frecvenţă (1 sau 2 GHz de mai sus), ar trebui să-adevăr considerată distribuite de design, mai degrabă decât folosind RFC.Chiar dacă un 10GHz RFC este disponibil, acesta va fi scump.

Bună tuturor,
activewei eu nu înţeleg cu adevărat de utilizare a radial sincer speeking ..
Voi face un scurt-circuit cu un capacitorwhich de asemenea, va fi de-condensator de cuplare pentru tensiune de alimentare de ce trebuie să fac cu adevărat nevoie de un rest de radial între
în condensator şi lambda / patru microstrip?

Manualul pentru înţelegere radial stubs este Mathei carte pe care am ghicit?

Cu respect,
StoppTidigare

StoppTidigare a scris:

Bună tuturor,

activewei eu nu înţeleg cu adevărat de utilizare a radial sincer speeking ..

Voi face un scurt-circuit cu un capacitorwhich de asemenea, va fi de-condensator de cuplare pentru tensiune de alimentare de ce trebuie să fac cu adevărat nevoie de un rest de radial între

în condensator şi lambda / patru microstrip?Manualul pentru înţelegere radial stubs este Mathei carte pe care am ghicit?Cu respect,

StoppTidigare

Oops, mi-ar dori să sublinieze ceva:

1) de hârtie recomandăm să folosiţi lumped element pentru a înlocui radial cioturi ca dimensiune a radial cioturi este destul de mare de la S / C-bandă,
ceea ce este adevărat.

2) Cu toate acestea, ca design frecvenţă este mai mare (de la 10 GHz, în cazul dumneavoastră), este mai bine să folosiţi radial cioturi.Este greu să includă toate parazitare efect de lumped componentă la 10 GHz în simulare (dacă încă preferă lumped element, utilizează ATC condensator în care producătorul furnizează toate S-parametrii de condensator).

- Am proiectat 4W putere amaplfier la S-trupa folosind lumped element meu părtinire reţea (după cum se explică în hârtie) şi x 12W-trupa amplificator de putere cu ajutorul radial cioturi.Înainte de a activa aparatul de asamblare, am evaluat PCB bord primul.De lucru minunat despre radiale la cioturi de inalta frecventa (x-bandă) este de 50 ohm prin linie (13mm), cu diagonală de reţea încorporate este relativ scăzut.Măsurată de inserţie pierdere de 13mm linie cu diagonală de reţea este doar-0.35dB la 8.3GHz (inclusiv pierderi de conectori), uimitor nu-i asa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back