RF Putere de intrare de ADS Amplificator de putere

D

darwinxie

Guest
Bună tuturor, Sunt proiectarea unui amplificator de putere RF pentru proiectul meu final. PA adaptat Doherty arhitectura. Eu intenţionez să-l proiecteze pentru puterea de intrare de 25 dBm (care este de 0.316 W). În cazul în care semnalul de intrare este un semnal sinusoidal, cât de mult este tensiunea de vârf? DBm 25, pot considera ca o valoare RMS şi folosind P = Vrms ^ 2 / R formulă? Aştept cu nerăbdare pentru ajutor. Va multumesc ..

Da, în cazul în care de intrare de impedanta amplificatorului este corect corelat cu port de intrare tine. Din moment ce folosesc deja anunţuri de asistent de proiectare, ai putea folosi doar o sonda de tensiune de la nodul sunteti interesant de a vedea cu ce se întâmplă. De aceea avem nevoie de un software de simulare, pentru a măsura ceea ce nu este posibil să vedem în practică. : Smile:

Bună tuturor, Sunt proiectarea unui amplificator de putere RF pentru proiectul meu final. PA adaptat Doherty arhitectura. Eu intenţionez să-l proiecteze pentru puterea de intrare de 25 dBm (care este de 0.316 W). În cazul în care semnalul de intrare este un semnal sinusoidal, cât de mult este tensiunea de vârf? DBm 25, pot considera ca o valoare RMS şi folosind P = Vrms ^ 2 / R formulă? Aştept cu nerăbdare pentru ajutor. Va multumesc ..
ecuatia ta este aproape, tot ce ai nevoie pentru a converti Vrms este de a Vpeak ... astfel [tex] {V} _ {} = {vârf V} _ {} RMS * \ sqrt {2} [/tex]. O altă ecuaţie la îndemână să ne amintim este aceasta (se mută sqrt (2) la numitor). [Tex] {P} _ {} AVG = \ frac {{{V} _ {PK}} ^ {2}} {2 * R} [/tex] Amintiţi-vă, acest lucru funcţionează atunci când ştii impedanţa caracteristică la un anumit punct într-un circuit. Pentru un frumos 50 ohmi linie de transport (cum ar fi un conector de cablu coaxial sau SMA, Z = R = 50 ohmi). Cu toate acestea, atunci când veţi începe dumneavoastră de potrivire tranzistor pentru amplificator, probabil nu va fi de potrivire a 50 de ohmi, astfel încât să fie atenţi atunci când şi cum să aplice această conversie de tensiune, mai ales în / după circuit de potrivire. Simularea va spune ceea ce esti cu adevarat obtinerea după ce toate s L'şi a lui C sunt luate în considerare.

Ok, am inteles. Cu toate acestea, eu fac impedanta de potrivire cu linia microstrip, nu catalogheaza elemente de C şi L. Există diferite?

Ok, m-am prins. Cu toate acestea, eu fac impedanta de potrivire cu linia microstrip, nu catalogheaza elemente de C şi L. Este diferit?
Prin utilizarea elementelor de concentrate sau linii microstrip, sunteţi ajustarea în continuare impedanţa circuitului văzut de dispozitiv sau de sarcină. Este acelaşi efect, doar două căi diferite de către aceeaşi destinaţie.

Toate dreapta, apoi,, mare vă mulţumesc pentru ajutor baieti dvs. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back