RF non-rezonant feedback antenă

D

Drederick

Guest
Bună tuturor,

Am încercat să proiecteze un non-rezonant RF antenă care este, în principiu, o radiante 50 Ohm microstrip linie de transport (pe un substrat teflon), care funcţionează la cca.1 GHz.Când m-am alimenta microstrip cu o căpăta şi rezilia celălalt capăt cu un 50 Ohms rezistenţă, m-am antena că vreau (nu există reflecţii, nu în picioare val model, 50 Ohms Impedanta de intrare),
cu excepţia faptului că eu sunt o pierdem mulţime de putere în rezistenţă.

Acum aş dori bucla de microstrip înapoi la începutul acestuia şi a hranei pentru animale de semnal de la sfârşitul celui de-al antenei din nou de la intrare printr-o putere combiner.De buclă este exact o lungime de undă lungă, astfel încât cele două semnale care vor fi combinate ar trebui să fie în fază.
Credeţi că acest lucru este posibil cu un Wilkinson combiner?Am încercat, dar, din păcate, am o foarte slab de izolare între cele două porturi de intrare în picioare şi, prin urmare, un val-model cu privire la antenă.

Sunt recunoscător pentru orice ajutor de pe acest ...

Drederick

Conceptul de bază de sunete ca un val de călătorie antenă.Ele sunt concepute de obicei într-un fel, că toate (respectiv cea mai mare) de la intrare este radiată de putere-a lungul antenei, astfel încât nu poate fi pierdut de putere într-un rezistor de terminare.

În opinia mea, problema cu microstrip "antena" este, că, doar slab radiante, astfel că puteţi să folosiţi un mod mai eficient radiante waveguide tip.

Ai dreptate, este doar un val de deplasare sau o antenă oprite microstrip linie de transport care nu este bine radiante.

O posibilă lungime de antena este limitat la nu mai mult de o lungime de undă, spune 30cm.Nu ştiu dacă există un fel de linie de transport de antenă care radiază de cele mai multe său de energie pe această cale scurtă.Există o modalitate de a îmbunătăţi radiaţii de la linia sau Are cineva o sugestie pe care un fel de linie de a folosi?

Cred ca, cele mai multe structuri (de exemplu, meandre) radiante sunt mai bun decât un drept micro bandă.Dar eu nu
sunt expert antenă,
aş consulta respective literatura.

Doar un alt comentariu pe original "feedback" concept.Pentru a face de lucru, la nivel de semnal de la linia de bandă trebuie să fi crescut pentru a compensa nivelul scăzut de radiaţii factor.Nu este imposibil, în general, dar greu de a realiza cu un "non-rezonant" design, cred.

Multumesc pentru comentarii.

Un lucru nu este foarte clar pentru mine: Există reguli generale pentru a îmbunătăţi modul de radiaţii de la o linie de transport microstrip prin schimbarea eps de substrat, sa înălţime h şi stripwidth?

Din păcate, am două lucrări aici, care prevede faptul că o mare EPS (Al2O3, GaAs), mici h microstrip radia cele mai multe linii de transmisie, celelalte (care este de aproximativ RF microstrip resonators) recomandă eps = 1 şi o mare distanţă între benzi şi motivul pentru B mai puternic în nearfield.

Mi-ar uita la antene că UWB baieti folosind (Vivaldi, etc).Am făcut o frecvenţă joasă (<1 GHz) teren penetrant puls radar antena cu doar un open-top microstrip structura, dar cu o lăţime de bandă foarte largă (similar cu ceea ce v-ar afla într-o celulă GTEM), şi se pare la locul de muncă bine .La celălalt capăt a fost închis într-o serie de chip rezistenţe este egală cu 50 ohms atunci când sunt puse în paralel.Aceasta pare a fi destul de radiaţii de bandă largă,
precum şi mic puls reflecţie din hrana pentru animale de port,
cu toate că nu a fost proiectat pentru a radiaţiilor eficienţă.Este pătrat negru lucru numit "GPR umane ţintă simulator" de la acest link:
http://www.maguffinmicrowave.com/pastrfdesigns.html

Rich
Maguffin microunde SRL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back