RF Module info

N

navveed

Guest
Dear all,Referindu-se la modulul RTFQ1 şi RRFQ1 pentru RF (foaie de date ataşată).Aşa cum am proiectarea unui vitezometru digital fără fir, asa ca am crezut ca s-ar putea lua nişte ajutor de la tine, că este de a face vitezometru fără fir.Dar eu am crezut că ar putea să vă întreb primul rând, dacă aceasta va functiona sau nu.Rezumat este ceea ce unii ca acest lucru; vreau impulsurile după ce a fost considerat de către contra care urmează să fie alimentată în conducătorul auto decodorul de-al 7-display segement.Am, prin urmare, s-ar putea insera betwwen sistemul de RF contra şi conducătorul auto decodor al 7-sec.Aceasta este de luare de afişare fără fir ataşate la restul circuitului.în I scurt vrei să treci de la impulsuri contrare afişa fără fir utilizând sistemul RF modulul de circuit.

Vă mulţumim pentru timpul acordat.

Naveed

Max Navveed,
De transmisie radio este bine.
Câţi biţi contra este?Este un BCD contra?
Perechea encoder decodor lucrări pe 4BIT de date - deci ideal pentru transmiterea BCD.
Dar problema este de care aveţi nevoie pentru a secvenţă aceste BCDs, atât la partea de transmisie şi recepţie.

O cale mai bună este să nu folosiţi Encoder / pereche decodor.
Direct conecta impulsuri de ieşire de la vitezometru la transmitator RF.
Le-aţi obţine sub formă de undă acelaşi lucru la partea de receptor.
Trimite o contra BCD - decodor - 7 SEG de afişare.
Aceasta este o soluţie uşor.În cazul în care veţi beneficia de acest lucru, recunosc ajutor.
Comentarii Bine ai venit.
Giri

navveed a scris:Referindu-se la modulul RTFQ1 şi RRFQ1 pentru RF (foaie de date ataşată).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back