RF de transformatoare de design, cu ADS Momentum

G

Gunar

Guest
Bună ziua tuturor,

Am redactat un inductor mic de spirală, cu aspect impuls-Editor în strat cond., şi inductanþa aceleaşi în strat cond2.În între care există substrat mea cu epsilon_r.Aşa că am luat un transformator de acum.

Pentru S-simulare parametru am introdus 4 porturi, unul la fiecare conectare de inductori meu.Port1 şi 2 sunt mai sus, în cond. strat (pentru inductanþa primul), Port 3 şi 4 sunt mai jos, în stratul de cond2 (pentru inductor al doilea).

După simulare primesc o matrice de 4x4 s-parametri.

Cum pot determina acum inductivity de inductori meu doi L1 şi L2, precum şi de cuplare magnetică M, precum şi factorul de cuplaj k = M / sqrt (L1 * L2) a transformatorului de meu?

Sunt confuz mai ales, pentru că am aşteptat un S 2x2-Matrix ...

Mulţumesc în avans,
Gunar

Din păcate, nu este posibil pentru a seta porturile ca diferenţial.Mesaj de eroare este:
> Port P1 nu pot fi asociate cu numărul de port 2.
> În cazul în care acestea sunt în acelaşi plan de referinţă, şi doriţi să le asociaţi:
> Vă rugăm să setaţi atât porturi pentru a corecta Port Tip înainte de
> Stabilirea ^ asociat cu numărul de port ^

Dar am găsit o altă soluţie.Referindu-se la Agilent Application Note 1373-1, Matrix 2x2 în partea superioară stângă a mea 4x4 Matrix poate fi privită ca parametri de împrăştiere I was cercetare pentru: stimul diferenţial şi de răspunsul diferenţial.

Dar, oricum: Multumesc mult!(Nu sunt încă într-adevăr familar cu ADS)
Gunar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back