Rezervă în reparaţii Monitor şi depanare

S

sawwa7

Guest
hi all
i într-adevãr nevoie de un electronică bun în reparare a monitoriza şi tehnici de vina constatare.o carte care analiza stadii diferite circuite de a monitoriza şi va explica modul de depanare a acestora.
de bine să nu-mi spui despre Intrebari frecvente lui Sam şi notele în reparaţii monitoriza ca deja am primit-o şi a le citi.ceea ce am nevoie este un documentele de mai practic şi profesionale.
orice ajutor va fi apreciat şi mulţumesc în avans

I dont nevoie pentru a descuraja DAR SĂ LUAŢI un sfat de la Mine am peste 25 de ani de TV VCR RADIO AMP ETC, REPARAREA ŞI 10 DE ANI DE CALCULATOARE reparaţii în temeiul MEU BELT MONITOARE ARENT merita ACUM DAYS.NUMBER unul dacă aţi avut Equiptment eficiente Depanarea Equiptment GEAR ESTE FOARTE PROPRIATARY ceea ce înseamnă că va trebui să JUMP la încercare pentru a lua orice Literatura Service DACĂ puteţi găsi-o şi, dacă societatea va vinde IT SĂ YOU.THERE sunt prea multe entităţi FABRICAŢIE MONITORS.A acum câţiva ani ACOLO a fost de aproximativ CEL PUŢIN 1500 sau astfel încât am COUNTED.I DEAL CU TOATE şi monitoare de IT sunt cel mai puternic Pentru a face faţă WITH.IF SUNTEŢI doar la început ŞI insişti SUNTEŢI cerşit pentru inimă şi dureri de cap.

hi Mr.DONALDRAYVESSELLS
mulþumiri foarte mult pentru răspuns ur după ce le-am pierdut orice speranta de a primi nici un răspuns
dreptul de ur, dar de cele mai multe instrumente de cercetare, dezvoltare de laborator nu prea disponibile în cazul în care locuiesc şi dacă u găsi orice, va fi atât de costisitoare, iar un cuvânt final aş dori să spun este:
u mi-a dat răspunsul trecuta, dupa ce am încercat să-l mai multe moduri, voi încerca să construiască echipamente de propriul meu laborator de testare.
I-am colectat deja de multe circuite de bine şi voi începe să construiască ei sperând voi găsi cel puţin componentele necesare.
mulþumiri foarte mult pentru ajutor ur şi consiliere
toate cele bune

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back