T
triquent
Guest
Eu încerc să sintetizeze vipera de conducte.Şi folosind retiming pentru a îmbunătăţi viteza de ansamblu a sistemului.Şi compara întârziere max (sau de frecvenţă maximă de funcţionare), înainte şi după efectuarea "a optimiza registre" de DC.
a) În cazul în care nici o optimizare de registru, mi compileze fisier este nici o constrângere.doar link-ul şi a compila şi să raporteze domeniu şi de sincronizare.
b) În cazul a face optimizarea registru, mi compila fişier este
link
create_clock-P 1 ceas
set_input_delay 0 all_inputs ()-ceas de ceas
set_output_delay 0 all_outputs ()-ceas de ceas
optimize_registers
compilează
apoi zona repoprt şi un calendar.
1), dar rezultatul este confuz, pentru o suprafaţă) = 1435 maxdealy = 0.88 pentru zona b) = 2006 maxdealy = 6.31 nu am văzut nici o optimizare prin utilizarea optimize_registers pare că diferenţa dintre rezultatele sunt cauzate de constrângeri.nu de către optimize_registers comanda.
2), de asemenea, dacă am elimina optimize_registers, am primit aceleaşi rezultate pentru B).Deci, modul de utilizare optimize_registers comanda.
3) Care sunt rezultatele ar trebui să cred că pentru a obţine?după ce a optimiza Eu ar trebui sa maxdelay mai mici, zona mai mare.Este aceasta corect?
a) În cazul în care nici o optimizare de registru, mi compileze fisier este nici o constrângere.doar link-ul şi a compila şi să raporteze domeniu şi de sincronizare.
b) În cazul a face optimizarea registru, mi compila fişier este
link
create_clock-P 1 ceas
set_input_delay 0 all_inputs ()-ceas de ceas
set_output_delay 0 all_outputs ()-ceas de ceas
optimize_registers
compilează
apoi zona repoprt şi un calendar.
1), dar rezultatul este confuz, pentru o suprafaţă) = 1435 maxdealy = 0.88 pentru zona b) = 2006 maxdealy = 6.31 nu am văzut nici o optimizare prin utilizarea optimize_registers pare că diferenţa dintre rezultatele sunt cauzate de constrângeri.nu de către optimize_registers comanda.
2), de asemenea, dacă am elimina optimize_registers, am primit aceleaşi rezultate pentru B).Deci, modul de utilizare optimize_registers comanda.
3) Care sunt rezultatele ar trebui să cred că pentru a obţine?după ce a optimiza Eu ar trebui sa maxdelay mai mici, zona mai mare.Este aceasta corect?