regulatoare DC Power Supply

M

mhamini

Guest
ceea ce am nevoie sa faci este sa varieze / reglementa ieşire pe o sursă de alimentare curent continuu.în primul rând, eu am nevoie pentru a gasi sursa de alimentare a spus ...(5 amperi / 6-12volt, sau aproape ceva de faptul că, dacă aveţi orice idei) ...
apoi atunci i nevoie la spre a fi capabil de a reglementa ieşire ...
Am lovit o dată la electronica si hobby magazin din oras, a răspuns la câteva întrebări, dar a creat .. destul de multe mai multeunele sugestii au fost un încărcător masina baterie sau un switch de lumină Dimmer în combinaţie cu o sursă de alimentare ..
dar nu au existat idei certă, aşa că sper că poate unii dintre voi poate ajuta ..

Tu, probabil, nu va găsi o bancă de alimentare cu energie în magazinele din jurul oraşului.Ai nevoie pentru a ajunge la un comerciant de testare de echipamente.De exemplu, Tucker în SUA vinde mai multe branduri.Doar faceţi clic pe un logo-ul în partea de jos a paginii, cum ar fi Topward:
http://www.tucker.com/java/prod_cats/Power Supplies-ProdCat9.htm

Aveţi posibilitatea să proiectaţi un SMPS (swiched modul de furnizare de energie electrică)
Aceasta este puterea de eficient (Nu uitaţi să pună diode Wheeling gratuit)

Sfatul meu este, puteţi încerca să găsească aprovizionare nereglementat de alimentare, care vă oferă tensiune care este de 3 volţi răzătoare decât tensiunea de dvs. este necesar, şi la specificate actuale, dacă nu aveţi noroc aveţi posibilitatea să proiectaţi o_Odată ce aţi că, utilizarea regulator de tensiune (de care aveti nevoie pentru a utiliza tranzistori externe pentru a creşte rating amperi a unui regulator de tensiune .... am văzut-un circuit în unele carte electronica de putere) Cel mai bun pariu este reglabil regulator de tensiune.Nu sunt sigur de ceea ce ai nevoie cu baterie auto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back