reglementare zgomot

S

sillier

Guest
Am folosi bandgap ieşire ca referinţă de autoritatea de reglementare.
Atunci când autoritatea de reglementare este scufundarea larege curent, va fi tensiune picătură la putere net.Acest lucru afectează producţia de bandgap, apoi mare variaţie este văzut de la autoritatea de reglementare de ieşire.

Cum pot face bandgap ieşire stabil?

PS: Dacă mi-ai spus de PSRR de bandgap nu este engouh, cred că este imposibil.Principalul motiv este că mare curent face puterea netă picătură, apoi ia-o lungă perioadă de timp pentru a recupera bandgap să sale normale de tensiune.În cazul în care se scufunda curent este ciclu, bandgap de iesire nu va recupera.

1st, asiguraţi-vă că aveţi puterea de autobuz este suficient de puternic pentru a furniza curent mare de incarcare, acest lucru ar putea reieşi din puterea de a bandgap este mai mare de ajuns pentru ouput ideal valoare ai vrut.2nd, aveţi nevoie să vă optimizaţi bandgap circuit, este coud bine cu putere mai mică.Adăugat după 2 minute:3rd, aveţi nevoie să vă optimizaţi reglementare circuit, creşterea dimensiunilor de ieşire P / N luni, acest lucru ar reduce effact la putere.

1.Puterea netă latime este fix acum.
Sunt confuz că de înaltă frecvenţă a zgomotului de putere va efect de bandgap iesire.Poate e vorba de faza de marja problemă.

2.Eu nu reconcepută de bandgap.Dar eu nu sunt sigur că noul bandgap va lucra în cazul în care puterea de tensiune varia.
Ce fel de simulare trebuie să fie executaţi pentru a asigura acest lucru?PSRR sau trans simulare cu putere de zgomot?

3.Eu nu sunt de acord cu tine.Dacă PMOS mărime este mare, atunci când autoritatea de reglementare ieşire picătură, acolo va fi mai mare curent fluxul net de la putere şi de reglementare pentru a trece PMOS ieşire.De putere de zgomot va fi mai mare.

Mă bucur să vă stabili puterea de autobuz lăţime.
1) faza de marjă nu efect de frequence ridicat de zgomot, în cazul în care marja de fază nu este suficient de mare, de bandgap ieşire ar OSC .., şi dacă vă faceţi griji despre puterea de zgomot, ai nevoie de rula PSRR, addd cuplare şi capac şi filtru rezistenţă şi de cap, pentru a reduce bandgap ieşire clipoci.

2) va trebui să ia puterea de autobuz IR picătură în tine de design, trebuie să se asigure bandgap putere au suficientă putere de marjă.şi ai putea merge din putere, pentru a verifica cele mai mici de energie cu care bandgap-ar putea sa mearga bine.

3) de putere de zgomot ar efect de autoritatea de reglementare a producţiei, este adevărat, nu există nici o modalitate de a reduce aceasta.Dar aţi putea adăuga mare (foarte mare) şi by-pass de cuplare cap la putere autobuzul şi de reglementare a producţiei.

succes.

Sunt de acord cu Areky_qin.
Ce fel de sursa de energie sunt utilizaţi?În general, nu ar trebui să scadă IR fost grav într-un rău nu PCB sau IC layout.Dacă sa simulare caz, nu există nici chiar IR picătură.
Cu toate acestea, dacă reglementare pas de sarcină în mod frecvent, impedanta de parastic inductor pot să fie grave PCB pe tine, aşa că o bună PCB aspect este important în sistemul de putere.

Reguards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back