redresor calcul??

H

hilmanhalimra

Guest
Dear all,

Ai putea să mă ajute ...Eu am un aparat care consumă aproximativ 2000 W. este nevoie de 48 V cc ca intrare.din cauza că am să instalaţi unele redresor.redresor de ieşire de curent este de circa 30 A pe modul.În afară de faptul că am să-mi dispozitiv de rezervă de baterie pentru aproximativ 4 ore.bateria va furniza 180 Ah/12 V. Vreau să vă asiguraţi că wheahter este dreptul meu de calcul sau nu.meu de calcul este de genul:pentru a calcula cât de multe redresor modul necesare:nevoie de curent de dispozitiv = 2000 W/48 V
= 41.67 A

modul necesare = curent nevoie de aparat / redresor de ieşire curent pe modul
= 41.67 A/30 A

= 1.38 modul ~ 2 module (rotunjit)pentru a calcula cât de multe redresor câte baterie:deoarece aparatul nevoie de 48 V deci va trebui să utilizaţi bateria 4 (1 deoarece bateria de alimentare de 12 V), cu serie de configurare (vom presupune 4 bateria este de 1 bancar baterie):

acum vom calcula câte banca de baterie de care avem nevoie:

bateria va furniza 180 Ah (180 A pe oră)

Avem nevoie de 41,67 Un astfel de aparat bateria poate furniza = 180 Ah/41, 67 A

= 4.3 orăeste dreptul meu de calcul?dacă dreptul de modul de tarifare cu privire la mecanismul de la baterie, pentru că nu am nevoie de a calcula de taxare, atunci când se calculează nevoie de redresor modul.te rog ajută-mă ..

mersi, înainte de ...

cu respect,
-HH -

hi poate cineva să mă ajute în procesul de elaborare de hardware de invertorul (condensator bancar şi AC filtru igbt şi conducător auto)
mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back