E
E-goe
Guest
Bună, Lasă-mă să descriu problema mea: 2 etape de bază de eșantionare și de cală (conducător auto-comutator-proba capac) sunt în cascadă. Primul eșantion și capac cala este eșantionat prima și trecerea la celălalt eșantion și țineți apăsat la acel moment este deschis (nu conduce). După ce că comutatorul de primul eșantion și așteptare este openend (unele canbe injecție taxa de observat). După ce că (folosind non-se suprapun ceasuri în acest sistem), trecerea la al doilea eșantion și așteptare este închis. La acel moment o recul de aproximativ 3mV se observă pe primul eșantion și țineți capac .... Ca PAC nu este condus în acel moment această voință oferă unele erori, în timp ce savurează această valoare la al doilea eșantion și deține. Poate cineva sa-mi sugereze câteva indicii pentru a reduce acest recul? Poate fi cauzată de faptul că între capacitatea în și ieșire a amplificatorului este de a mlaștină? (Pentru moment, eu sunt doar simulează la nivel de schematică, deși). Ar avea sens pentru a adăuga unele capacitate de la punctul sursă comună de intrare, perechea diferențială pentru a crește capicatance acolo. Are cineva are unele referinte bune (cursuri / cărți) despre recul? Amplificatoare pe care le folosesc sunt îndoite cascodes: Orice feedback este binevenit. Multumesc E-GOE