Real Time Sistem de operare

Prioritatea Inversion este un programator poate schimba sau de a face orice proces de prioritate mai mare decât prioritatea hieghest procesul existent ... Puteţi obţine aceste concepte în nici una dintre cărţile RTOS sau pur şi simplu în too.Hope carte OS aceasta va ajuta sa.

Îmi place să cred de prioritate Inversion ca o situaţie în care un low-sarcină prioritară în timp ce executa o sarcină mai mare prioritate aşteaptă pe el din cauza afirmaţii de resurse.

Prioritatea Inversion este un programator poate schimba sau de a face orice proces de prioritate mai mare decât prioritatea hieghest procesul existent ... Puteţi obţine aceste concepte în nici una dintre cărţile RTOS sau pur şi simplu în too.Hope carte OS aceasta va ajuta sa.

Îmi place să cred de prioritate Inversion ca o situaţie în care un low-sarcină prioritară în timp ce executa o sarcină mai mare prioritate aşteaptă pe el din cauza resurselor afirmaţii

Aş dori să corecteze această răspunsurile

1) Nu este că programer poate schimba prioritatea de orice sarcina care contează aici.Prioritatea Inversion este o situaţie în care un low-sarcină prioritară în timp ce executa o sarcină mai mare prioritate aşteaptă pe el din cauza resurselor unavilable

2) Este afirmaţia nu resoucrce aceasta se datorează resurselor unavilableAdăugat după 3 minute:prioritatea Inversion este un programator poate schimba sau de a face orice proces de prioritate mai mare decât prioritatea hieghest procesul existent ... Puteţi obţine aceste concepte în nici una dintre cărţile RTOS sau pur şi simplu în too.Hope carte OS aceasta va ajuta sa.

Îmi place să cred de prioritate Inversion ca o situaţie în care un low-sarcină prioritară în timp ce executa o sarcină mai mare prioritate aşteaptă pe el din cauza resurselor afirmaţii

Aş dori să corecteze această răspunsurile

1) Nu este că programer poate schimba prioritatea de orice sarcina care contează aici.Prioritatea Inversion este o situaţie în care un low-sarcină prioritară în timp ce executa o sarcină mai mare prioritate aşteaptă pe el din cauza resurselor unavilable

2) Este afirmaţia nu resoucrce aceasta se datorează resurselor unavilable

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back