Real Random Number Generation

A

angadir

Guest
Max E'Body!

Aş dori să dacă este posibil acestuia de a genera "Real" de numere aleatorii a HDL (Verilog)?
Dacă da ... Cum?

Mulţumesc,
Ravi

Spre deosebire de un "Fake" unul?

Te-ai uita-te la registrele LSF (liniare feedback-ul shift)?Este bine explicat în HDL Chip Design de Smith.

Ele sunt foarte usor de realizat.

angadir a scris:

Max E'Body!Aş dori să dacă este posibil acestuia de a genera "Real" de numere aleatorii a HDL (Verilog)?

Dacă da ... Cum?Mulţumesc,

Ravi

Din păcate, nu puteţi să generage "numere reale aleatoare", a HDL.Tot ce va trebui să se stabilească pentru ar fi: pseudo numere aleatoare, care pot fi generaged a declarat ca prin folosirea de LFSRs.
Ei bine $ random după cum a sugerat, nu este HDL, so dont cred ca ar ajuta.
În ceea ce priveşte knowlede meu este în cauză, $ aleatorii este, de asemenea, nu "adevarat aleatoare".

- Nu> De la Real am vrut sa spun numere aleatoare de pură .... adică numărul Toate sunt la fel de probabil ... Cu alte cuvinte, ele sunt Pseudo aleatoare, dar complet aleatoriu şi nu generate de nici o logică certă.

-> În ceea ce priveşte $ aleatorii este în cauză, acesta poate fi utilizat numai pentru simulare / scop de verificare, în timp ce i sînt privire pentru generarea de numere aleatorii pură în Hardware.Adaugă după 32 secunde:aji_vlsi a scris:angadir a scris:

Max E'Body!Aş dori să dacă este posibil acestuia de a genera "Real" de numere aleatorii a HDL (Verilog)?

Dacă da ... Cum?Mulţumesc,

Ravi

Sunt curios ce-ai nevoie de ele pentru.
Pot doar să spun că nu este posibil, draga mea.

Acestuia doar un studiu de ........
A putea u telme-mi de ce nu este posibil?

Vă mulţumim!

Pur şi simplu, deoarece calculatoarele sunt proiectate pentru a fi deterministe.
OK, spune-mi cum poti sa faci altfel, spune-mi cum te-ar genera un număr aleator, oricum, lăsaţi deoparte VHDL Verilog C sau Java.

Pentru moment I dont have răspuns pentru acest .... Dar, încercarea de a găsi ....
Lasă-mă să ştiu dacă vă veţi întâlni cu ceva prin care putem să o pună în aplicare.

Mulţumesc.

a verifica funcţia MATLAB randn şi a verifica modul în care este pusă în aplicare acolo.
în măsura în care ştiu MATLAB este instrumentul cel mai bun posibil, de la care pot fi generate aleatoriu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back