Re: Reconfigurable antenă

C

cybcad

Guest
Voi face cercetare în reconfigurable antena, dar nu ştiu care zona de reconfigurable antena este valoros, poate cineva să-mi daţi câteva sfaturi?mulţumescAdăugat după 11 minute:Vreau să ştiu dacă au existat noi domenii de cercetare pe reconfigurable antene în cazul în care i se poate face de studiu cu privire la aceasta, şi dacă s-au bune metode de a analiza reconfigurable antene?

Max ai putea uita-te la capitolul 8 în carte,

RF MEMS si aplicarea lor de către Vijay K. Varadan KJ Vinoy Jose KA

Este disponibil pe bord în cazul în care unele.

Eu simt ca poti sa te uiti la Antene pentru Software-ul este definit radiouri.Asta este un bun spaţiu de cercetare.

-svarun

Max svarun:

Citat:

Max ai putea uita-te la capitolul 8 în carte,RF MEMS si aplicarea lor de către Vijay K. Varadan KJ Vinoy Jose KAEste disponibil pe bord în cazul în care unele.Eu simt ca poti sa te uiti la Antene pentru Software-ul este definit radiouri.
Asta este un bun spaţiu de cercetare.-svarun

Software-ul este definit de radio înlocuieşte toate dispozitivele dumneavoastră curentă care au nevoie de diferite trupe si echipamente pentru fiecare scop.Acum aveţi pe telefonul mobil, fără fir de telefon, PDA, GPS, etc fiecare necesită un alt telefon şi fiecare lucrează în propriile sale de banda pe propriul set de protocoale.Ideea este de a înlocui toate acestea de o singură unitate de mână cu software-ul de control pentru selectingthe caz de frecvenţă şi de protocol.Pentru această bandă largă antene / RF Front-end-uri sunt necesare ca vi se va spune de lucru de la 800 MHz la 2,5 GHz sau chiar dincolo de graniţele ei.Reconfigurable antene pot fi cu siguranţă promiţătoare candidaţi pentru aceste cereri de banda larga.Există multe cărţi în acest forum pe SDR (Software Definit radio).Poti sa te uiti la ele prin căutarea în E-Cărţi de încărcare / sectiunea download.

-svarun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back