Re: Cum de a selecta un condensator Super?

C

chicken_feet

Guest
Bună tuturor,

Sunt proiectarea un consiliu de interfaţă pentru un modul GSM şi observa că designul de multe de referinţă face uz de Cap Super.

Întrebarea mea este, cum se alege o valoare corectă a Cap Super?Aşa cum am verificat pe cele mai multe pe fişa tehnică de Super Cap, numai aceşti parametri sunt specificate, şi anume - Rated Voltage, Capacitance şi ESR.

Cum stiu curentul nominal al PAC Super?
Cum ştiu dacă Cap Super rezista la un moment 2A de spargere de transport?
Ce valoare de capacitance ar trebui să aleg?

În acest moment de timp, i sînt conectarea capacul Super direct la producţia de reglementare meu de comutare.Eu sunt presupunând că atunci când vine la supratensiuni de transport, este Cap Super care va oferi, nu de reglementare de comutare.Mă întreb dacă acest lucru este fezabil de proiectare ...

Multumesc pentru orice informaţii.

Cel mai bun rgds,
PangAdăugat după 8 minute:Bună tuturor,

Am verificat că transmite spargere este pentru o durată de 577us.

Mulţumesc.

Pang

Condensator nu funcţionează în modul de efectuate.Deci, fiti atenti la tensiunea nominală nu curent.Ar trebui să fie de cel puţin 2 ori de tensiune se aplică.Condensator va scădea în jos căderea de tensiune, dar nu ar oferi creştere bruscă necesare.

ESR trebuie să fie mai mică de 1 ohm în mod normal.Ai putea folosi de tantal sau condensator ceramice.100UF ar putea fi o alegere bună.Sau 470 uF.

".. dar nu ar oferi creştere bruscă nevoie."

Dar, de fapt, oferind supratensiuni temporare actual este ceea ce are un capac super.Care este motivul pentru capac super sunt utilizate frecvent la flash-uri aparat de fotografiat pentru a răspunde val momentane curent.Aşa cum am găsi o astfel de necesitatea de a cunoaşte capacitatea de a PAC în manipularea super-un astfel de val ....

Mulţumesc.

2A pentru 588uS este o taxa de 1.2mC.Dacă vă puteţi tollerate un căderea de tensiune de 0.1V,
aveţi nevoie de C = I * t / U = 2A * 588uS/0.1V = 11760uF.Bussman B1325-2R5106 este 10F/2.5V şi au o rezistenţă internă a 60mohm.Acestea ar trebui să fie în măsură să furnizeze 2A.Dacă aveţi nevoie de mai mult de 2.5V şi doriţi să le conecta în serie, asiguraţi-vă că pentru a adăuga un circuit de taxa de egalizare.Ei nu vor supravieţui supratensiunilor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back