Re: Care este diferenţa dintre ans pselect pactive

H

henrywent

Guest
salut,
Care este diferenţa dintre pselect şi pactive în stratul fereastra select de virtuozitate, de ce este nevoie de pselect?Adăugat după 8 minute:este pselect sau nselect un real (fizic), în stratul de fabricatie?

Max ...........
p-selectaţi (p-implantului, p-Plus).a defini tipul de difuzare ...p-activă (p-difuzie).

Dacă vă vorbesc despre straturi dvs. AMI atunci va trebui să ţină cont de faptul că:

activă, nactive şi pactive sunt toate stratul de fel!Singura diferenţă între una şi alte culori, astfel încât acestea să poată fi un ghid vizual pentru tine să se facă distincţie între o N şi un tranzistor P.

nselect şi pselect sunt straturi care ar trebui să înconjoară întotdeauna activ dvs. (sau nactive / pactive), strat, astfel încât instrumentul de extracţie pot diferi între o N sau tranzistor P.

Deci, pe scurt, cum ar fi unele persoane folosind doar "activi" pentru ambele P şi de tranzistori N, apoi utilizaţi nselect (sau pselect), astfel încât instrumentul de extracţie creează un corespunzătoare sau de altă parte.Alte persoane precum utilizarea nactive înconjurat de nselect pentru tranzistori N şi pactive înconjurat de pselect pentru P. Mi-a placut cu ajutorul a doua opţiune pentru că atunci când te uiţi la dispunerea dumneavoastră vă oferă o idee mai buna a ceea ce le-aţi creat până în prezent.

Hope this ajutor,

diemilio

Cred că PSEL şi NSEL au nevoie, de asemenea, atunci când sunt generatoare de GDS, sau cum poate p-IMP şi n-masca imp fost făcute?

leohart a scris:

Cred că PSEL şi NSEL au nevoie, de asemenea, atunci când sunt generatoare de GDS, sau cum poate p-IMP şi n-masca imp fost făcute?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back