RDC & LVS .......

H

Hards

Guest
Bună ziua tuturor
Rt acum i sînt de lucru în Magma ... Blast Fusion
În Magma, în faza de dirijare suntem de verificare pentru RDC.Există mai multe tipuri de încălcări ale RDC, cum ar fi
- Spaţii
- Pantaloni scurţi
- Crestătură
- Island
- Capăt de linie
- Prin consola, etc

numai i dont know ce fiecare încălcări sunt ..

a putea orice organism explica toate aceste încălcări şi dă-mi materiale cu privire la acest ??????

I a putea încerca să explice unele dintre ele:

- Spaţii: Nu există o încălcare spaţiere între două piese de metal.Aţi stabilit regula care stabileşte distanţa minumum doua bucati de metal pot fi unele de altele.Această regulă este în curs de încălcate.

- Pantaloni scurţi: Ai o scurtă (atleast unul)

- Notch: Mi-am uitat ce este asta

- Insula: Ai un metal Island

- Sfârşitul de linii: Mi-am uitat ce este asta

- Prin intermediul etc Consola: Cred că asta vorbeste despre Via nu sunt aliniate în mod corespunzător sau este lipit UOT de un metal.

Toate aceste norme sunt definite este de vină fişier regula că aţi citit, ai nevoie pentru a remedia aceste probleme pentru RDC / LVS să treacă.

- Spaţii
& & Verificaţi eroare sau Voilation, se referă la această regulă RDC şi să verifice în locaţia de proiectare dvs.

- Sorti (poate fi din metal Shorts, nu v-aţi specificat exact despre asta, în LVS acest lucru ar putea fi Vdd / VSS Shorts, sau Text plasate pe straturi de metal 2 cauze pantaloni scurţi, pantaloni scurţi acelaşi nete, etc)
- Notch (Aceasta ar putea fi o diferenţă foarte mică pentru a, umple sau extinde pentru a evita acest lucru
- Island
- Capăt de linie, şi anume min ale spaţierea din jurul unui VIA pe toate laturile
- Prin consola, etc similare cu cele de mai sus,

desigur cele din urmă le-aţi folosi manuale, note App să ştii despre acest lucru rapid.

I hope this ajutor un pic cam

La început, trebuie să aveţi regula de proiectare a tehnologiei dumneavoastră.Dacă aveţi o să faceţi referire toate încălcare la aceasta şi apoi prin informaţiile lor aveţi posibilitatea să le rezolvaţi.
Prin modul în care cred că chiloţi nu este violation.it RDC este ceva legat de LVS.

I sînt folosire instrument Hercules pentru LVS
Fişier LVS_ERROR este vry confuz ...cum ar fi coordoneaza r nu indică spre locaţie defecte ... ei R, ce indică spre truc de dispozitiv ..
N mai târziu de verificare toate conexiunile .....Am găsit deschis
dar unde i shud conecta acest terminal ..
va fi acolo nici un indiciu în LVS sau de rezultat şi metoda de proces care trebuie urmat?
Răspunsul plz
Mulţumesc
Tandav.doc

Puteţi încerca să utilizaţi VUE împreună cu Hercules.
Acest lucru este similar cu RVE (Rezultat Vizualizare Mediu), cu calibre.
Acest lucru vă va permite să vizualizaţi erorile grafic şi în structura, care este mult mai uşor pentru a depana decât uita la raportul de LVS de la Hercules.

- Cmos_Dude

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back