raport Axial în IE3D

A

Alberich

Guest
Salut,
Dr Jian (sau oricine altcineva), vă rugăm să am câteva întrebări pentru a vă întreb:
1_ Poti sa Plase defini pentru mine raportul axială care este calculat în ecranul de model (ceea ce este expresia ei?)

2_ pentru domeniul văd că putem obţine doar câştiga şi directivitate (în dBi), astfel încât există o medie pentru a obţine modulul de E (în dB).

3_ Am o mică problemă, în limba engleză veţi defini E la stânga şi la dreapta E, dar în limba franceză, le definim:
contrapolar (cruce) Ecross = EθsinΦ EΦcosΦ
Coplanari (principal) Eco = EθcosΦ-EΦsinΦ

Deci, ce este la stânga şi la dreapta în toate acestea, ştiu că aceste întrebări sunt elementele de bază atât de scuză-mă pentru îngrijorătoare.

Thanks in advance
toate cele bune

Max, Alberich:

1.Axial Ratio este următorul definiton standard:

AR = Max / Min
Max sau min = Max sau min de (ABS (| Eleft |-Eright |), ABS (| Eleft | | Eright |)
AR_dB = 20.0 * log10 (AR)

2.Cantitatea de model este normalizat şi este independent de distanta.Dacă doriţi să găsiţi E şi H cu o distanţă specificată, aveţi posibilitatea să selectaţi Editare-> de model de manipulare şi de propagare Wave.Vi se permite de a găsi E şi valorile de H cu locaţii dat.

3.Eleft = (Etheta J Ephi) / sqrt (2)
Eright = (Etheta - Ephi j) / sqrt (2)

Pentru CO şi formule contrapolar,

Ecross = EθsinΦ EΦcosΦ
Coplanari (principal) Eco = EθcosΦ-EΦsinΦ

sunt Eθ şi EΦ valorile complexe?Sunt utilizate pentru caracterizează o antenă circular polarizată?I a putea vedea următoarele:

Atunci când phi = 0, Eco = Etheta (sau Eθ) şi Ecross = Ephi (sau EΦ) şi ele să corespundă valuri liniar polarizată în sistemul de limba engleză.

Când phi = pi / 2, Eco = - Ephi şi Ecross = Etheta.Ele sunt, de asemenea, liniar polarizat valuri.Sunt ele ar trebui să fie utilizate pentru undele circular polarizată?

Bună Dr Jian, scuză-mă pentru întârziere.
Da, le definim acest domeniu, iar noi le compare în cazul în care acestea sunt aproape (in valori) ne spun că antena are o polarizare cruce înaltă.

Dar spune-mi există încă o ambiguitate în capul meu:
pentru câmpul (E) în cazul în care acesta este normalizat, este normalizat la Antenne izotropă, şi atâta timp cât acesta este WHT normalizat am ajuns unele velues care sunt> 0 (pentru o normalizare themax câmp este de 1 atât de log (1) = 0), i-am spus că am IE3D primul în folosirea la profesorul meu de anunţuri şcoală a intreba eu o mulţime de întrebări şi am să le răspund, pentru a valida munca mea şi a condamnat-le.

Vă mulţumim în avans şi scuză-mă.
Toate cele bune

Max, Aberich:

Teren pentru modelul este normalizat ca:

E_true_field = E_pattern * C / R

Deoarece E_true_field este invers proporţională cu R, E_pattern este o constantă de r.C este o constantă a (r, theta, phi) şi este legată de E_pattern dacă este pentru directivitate sau pentru câştig.

Cu respect,

Bună Dr Jian,
Ştiu că eu cer mulţime de întrebări, dar am să ştiu unele lucruri.
Uite: Amintiţi-vă ce am defini în calitate de co fiind şi domeniul cruce polare mi se pare că în limba engleză, acestea sunt, de asemenea, numite orizontală şi verticală sunt ele definite în acest subiect:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=177746&highlight=ludwig

Deci, cum pot sa GT-le în IE3D sau nu eu trebuie să le prelucreze prin afisarea theta E şi Phi E şi după ce a crea un program care calcularea lor şi le-teren (de exemplu, MATLAB)
Pentru domeniul THR normalizat am gasit greseala mea, dacă aş lua it Fac apel custum-lea sau domeniul liniar acesta dă-mi-o în dB sau în nodimension, respectiv, astfel încât MAX este 0 sau 1, respectiv,
mulþumiri foarte mult
respectă şi cele mai bune ceea ce priveşte

Max, Alberich:

Puteţi găsi Eco sau Ecross cu Phi = 0, 90, 180 şi 270, cu Etheta corespunzătoare şi Ephi.Pentru unghiul phi altă parte, este posibil să nu fi capabil la spre a lua pe ei în mod automat de la IE3D/PATTERNVIEW.

Poti sa o faci pe MATLAB.Vom încerca, de asemenea, să pună în aplicare în versiunea viitoare.Cu respect.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back