Range Reduccion cauzate de semnal de înaltă frecvenţă modulate

A

alcatraz1972

Guest
Aş dori să încerce acest lucru:

Vreau să folosesc 433 MHz emitator si receptor electronice utilizate pentru transmisiunea digitala pana la 150 kbps.La circuitul de transmiţătorul aş vrea să introducă o trecere de RF care ar putea fi modulate la 21 MHz (între Antena şi amplificator RF).

Ideea este de a trimite 12-bit de la 150Kbps şi puls după aceea câteva de la 21MHz.Ştiu că am nevoie să-mi modificate receptor sau chiar de design o pentru că aceste receiver va filtru de semnal de la 21 MHz.

Întrebarea mea este:

Este posible pentru a citi-out semnalul RF la 20 m în cazul în care intervalul iniţial a fost de 100 m?sau semnalul va fi atât de slab, care nu este posible de a recupera orice mai mult?

Te rog, cineva ar putea da nici o idee.Sunt nou în acest domeniu, precum şi orice feedback-ul, chiar dacă credeţi că este imposibil să o pună în aplicare

Thanks in advance

este posibil să aveţi probleme în a găsi un comutator TR, care poate fi schimbat acest rapid.Altă problemă este de sincronizare de biţi la receptor.

Care este scopul acestui sistem?Există, probabil, alte moduri de a îndeplini funcţia dorită de sistem care să funcţioneze mai bine.

Am găsit unele switch-uri de pe web ANALOG DEVICES.Se pare că voi pierde 9.4ns pentru a comuta între on / off.Cu toate acestea, cred că încă mai există 10 de ori mai repede.

Ideea este de a avea pe acelaşi hardware un canal pentru comunnication digitale, plus un semnal de Conexe pentru urmărire de poziţie.Am algoritm care lucrează deja în ultrasunete tehnologie.

Syncroniztion nu este o problema.Am găsit o soluţie posible.

Ai idee cât de mult şi de gama ar putea fi reduse?

Toate cele bune

Gama va fi redusă cu rădăcina pătrată a lăţimii de bandă receptorul raporturile dintre cele două sisteme.Bănuiesc că, cu o latime de banda 43 MHz, comparativ cu prezenta 0.3 latime de banda MHz, acest lucru va fi de aproximativ 10 ori.

O altă metodă variind este de a folosi un pseudorandom transmisia digitală.La receptorul puteţi obţine de vârf de corespondenţă situate în limita de timp bit 0.1 sau mai bun.

O altă metodă variind este de a folosi un pseudorandom transmisia digitală.
La receptorul puteţi obţine de vârf de corespondenţă situate în limita de timp bit 0.1 sau mai bun.Eu ştiu despre tehnica de corespondenţă de vârf.Cu toate acestea, pentru aceasta tehnica aveţi nevoie pentru a preleva o cantitate mare de date în scopul de a reduce variaţia în estimarea finală.Metoda Aş dori să încerc poate obţine o rezoluţie în termen de 1 / 148 bit timp folosind nu mai mult de 10 biţi.

Ideea este de a utiliza un slot de timp foarte scurt, cu date suplimentare pe care circuitul normal de receptor se va filtra, astfel încât datele digitale nu este corupt.Cu toate acestea, în paralel un circuit analog se va declanşa la această probă de biţi puţini.

Multumesc pentru informatii gamă.Acum, eu va studia dacă pot amplifica semnalul RF doar pentru informaţiile cuprinse şi încă mai trece regulamentul de RF al Uniunii Europene.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back