răsturnând Amplificator problemă

E

engineer123

Guest
Toata lumea Hei,

Am avut PIC lucrează ca ADC şi funcţionează foarte bine cu tensiuni pozitive, problema este că am pentru a converti din A2D prin tensiunile PIC negativ atât de ceea ce am făcut un design simplu de răsturnând amplificator care converteşte tensiunea negative la tensiune pozitivă şi producţiei de amplificator conectat la ADC a PIC amplificatorul merge bine cum era de aşteptat, dar rezultatul ADC nu este stabil, ea ţine în schimbare.

Problema este, probabil, legată de modul în care a proiectat amplificator.

aici de proiectare, ataşat, dar am folosit 10k nu 1k chestiune de raport, vă rugăm să au alook la fişierul ataşat şi lasă-mă să ştiu dacă există o problemă cu el, iar amplificatorul pe care am folosit, OPA134/BB

mulţumesc
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

OPA134 nu este capabilă să feroviar de-la-transport feroviar de intrare operaţiunii, în special în intervalul comune modul în jos pentru a furniza negativ în conformitate cu cerinţele de proiectare.

Aproximativ jumătate până jos pagina 2 a fişei de date este "Input Voltage Range".Aceasta este o amperi tradiţional op, nu unul dintre noi "feroviar-la-feroviar" părţi.Gama de intrare de tensiune poate fi la fel de mici ca tensiunea de alimentare cu energie totală minus 5V.Din moment ce puterea dvs. total este de 5V, ca este o problema.Toţi vânzătorii de importante OP AMP au piese mai potrivite pentru ceea ce faci, sau puteţi folosi acest amperi, dar a alerga it de la 5 şi -5 provizii.De asemenea, Microchip face amperi op pentru aceste tipuri de aplicaţii.

ak

Hi;

analogkid Poate ca ai dreptate, dar am incercat un alt lucru legat de ieşire din condensator opamp la fel motiv de filtrare, pentru aproximativ 100UF, şi cred că funcţionează acum, i dont know cum i a pierdut acest lucru înainte de

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back