qustions puţine despre allegro şi de rutare ...

R

ronf6co

Guest
Sunt nou la allegro şi i-au qustions cateva: prima este locul unde pot vedea straturile pe care le am într-o DRA. fişierul pe care am descărcat, de exemplu, eu doresc să fie siguri că stratul de pasta de acolo, printre altele, pentru dosar, au poate o stiu? Al doilea este, în general, cum fac un simbol, cu toate straturile necesery de care am nevoie ca pastă, serigrafie, asamblare, şi toate cele ... Al treilea este un explenation scurt despre: asamblare, care sunt clase şi subclase, în allegro? Al patrulea este cum am decide dimensiunile de straturi, cum ar fi pasta, de asamblare şi de toate ar trebui ei să fie puţin mai mare decât pad-ul şi cât de mult?

vă rog, una este importantă la care am nevoie doar de un link pentru Tutorial de modul de a crea un simbol, inclusiv pasta de asamblare şi a straturilor

Hi, dacă aveţi Allegro 15.7 sau 16.2,16.3 puteţi posibilitatea de a vedea acest lucru în condiţii de vizibilitate lateral dreapta pe fereastra .. şi vă pot da de asamblare silkscreen toţi cei care în timp ce crearea footprint.create un tampon şi de import la bord, aici, vă pot da toate Informaţii dimensiunea textului din blocul de text şi de toate, şi salvaţi-l în bibliotecă .. Salutari Praveen Bhat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back