Queuing SISTEM

T

the_wind

Guest
Am hotărât să lucreze, pe Queuing sisteme ... Vreau să-l pună în aplicare în şcoala noastră, văr sale extrem de înscriere, în special în timpul ...

Poti sa-mi dai un guyz Informatii utile, documente, sau schema de ansamblu cu privire la acest subiect de-al meu ...

tnx şi --- să binecuvânteze în avans ....

Au făcut mai multe proiecte de acest fel în trecut pentru spitale si clinici.Primul mod este, de asemenea, cel mai simplu mod este de a utiliza 3 "sau 4" 7-segmente.Am pus schema completă şi codul sursă în site-ul meu (în cadrul secţiunii PIC)

Cea de-a doua cale este de a folosi un fel de matrice LED panou.În trecut, am folosit 192 * 64 tri-color LED bar pentru acest loc de muncă.Wit un 16F877 PIC mcu recorder de voce şi un chip isd4004, este posibil să se termina în coadă de numărul de apel înregistrate tru vocea umană.

Cea de-a treia cale este de a utiliza TV LCD, folosind un PC cu software Windows.

John Leung
www.TechToys.com.hk

Am vrut să fac mai ales în prioritatea numarul SISTEME ..... Cei mai ales aplicate în băncile .....

Ajuta-ma plzzzzzzz ...............

Am ales reprezintă prioritatea numarul sistem care sunt implementate în bănci pentru a manipula pentru clienti.Sale ca un număr dat de fiecare clienti, astfel încât în cazul în care numărul pe care le-au la îndemână este numit, atunci aceasta este sansa lor de a fi entertained.

Algoritmului este la fel ca asta ... Mi-ar plăcea să-l pună în aplicare în şcoala noastră, în aşa fel încât de înscriere şi de afaceri tranzacţie flux ar fi asa de usor pentru a gestiona şi a manipula ....

Deci, cred că există mai mult de un serviciu de contoare în acest caz.Ce zici de coadă distribuirea de bilete?Este o sa fie un singur bilet de imprimantă coadă?Dacă da, puteţi folosi un PC care controlează Q numărul şi faci biletul de imprimare de management.Asta este conectat la PC prin intermediul keypads un fel de reţea RS485, sau de reţea LAN.Spune, tu ai 10 contoare cu 10 keypads.Fiecare tastatura se arată în curs de clienţi în Q. de la fiecare furnizor de servicii contra-ar putea face un cont gratuit-parte keypress pentru o perioadă de 3 cifre Q numărul (să zicem 123).Pentru a evita o greşeală, fiecare tastatura este echipat cu un display LCD pentru a afişa numărul actual de pe telefon.O tasta ENTER pentru a confirma apel, apoi că numărul Q ar fi deduse din software-ul de control de control ....

John

Pot avea unele articole, lucrări sau site-uri care i se pot vizita cu privire la dis contează ..?

Vă mulţumim şi --- să binecuvânteze ...

Tip sistem automat de Queuing sau electronice Queuing sistem (EQS) la Yahoo sau Google vă va oferi o sugestie.EQS este un produs comercial.

John Leung

Multumesc oricum ..., mă puteţi ajuta în proiectarea sistemului?Care este primul pas în acest proiect de cercetare?

În primul rând se definească cerinţă, cum ar fi:

Cât de multe contoare apel?
Cât de multe coadă?
Este o chemare preferinţă primul venit, primul servit baza?
Cât de mare este afişarea pentru public necesare?Ce format?Este pentru a fi un simplu 7-segment, sau dot-matrix cu LED, sau color LCD TV?
În cazul în care există orice adevărat vocea umană annoucement pentru telefon?Sau simplu Ding Dong alertă?
Cât de multe sisteme pentru a fi construite pentru acest sistem?
Ar trebui să se ocupe un mufură incintei la client pentru low-volum de producţie, sau ar trebui să le folosim off-de-raft ca element PS2 tastatura pentru telefon contoare, PC-ul de tastatură, sau vom face o comandă camerei?
.....

Multe întrebări pot fi cerut pentru acest tip de proiect.

John Leung

Apropo, noi
suntem deja proiectarea EQS şi au fost în speranţa că-l
vom lucra la fel ne-o dorim.Dar de cercetare are multe părţi, chiar lipsa publicat materiale pentru documentare şi de revizuire a legate de literatura.Şi, de asemenea, dacă avem cele apoi ne putem compara cu existente.

Instructorul meu mi-a spus că-mi lipseşte susţinerea detalii hârtie şi fapte.Lucrările, care
sunt căutaţi este despre calculatoare bazate pe queueing sisteme, pe baza de microcontroler queueing sistem şi hardwired queueing sistem.Deoarece eu sunt pe cercetare de Hardwired queueing sistem, eu încă mai trebuie să-l compare cu cele două i-au menţionat mai sus.

Sper ca cineva poate să-mi ajute ......

Thank You ..... Sper să vă pot ajuta să donaţi de către unele dintre punctele mele disponibile ....

Are ca sistem de clădire cu diferite componente ale CI ... spre deosebire de microcontroler în care sistemul
de comportament este programat.

salut
Incerc sa fac un sistem de Queuing dar n-am confruntat cu o problemă în a trece de la distanţă şi se afişează ca ele vor fi departe de mcu, deci, semnalul va fi distorsionată.are cineva vreo idee cum se rezolva aceasta problema?

cu respect,
Redhat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back