PWM ventilator de racire

F

Forseti

Guest
Vreau să creez un PWM pentru răcire cu ventilator în maşina mea.Ventilatorul Am instalat WAY este puternic şi vreau să fie în măsură să-l transforma în ceva mai mult ca o unitate de 3 viteză şi nu doar de puterea de a deşeurilor, folosind rezistenţe.Ventilatorul trage de circa 30 la 40 de amperi şi 12
- 14 de volţi.Ce PWM design-ar fi el cel mai bun pentru acest tip de instalare?

Da ..Trage-o 30
- 40 Amperi ....sale de o mare putere de mare viteza ventilatorului care ruleaza 4000 CFM.de aceea am nevoie de un PWM aşa că ea poate reduce viteza viteză maximă, atunci când nu este necesară, deoarece la viteză maximă, ei foarte tare.

okie.
I dont ştiţi răspunsul, vă puteţi aştepta pentru unii experţi răspuns aici.

dar sunt curios despre ceea ce ar fi it.So bateria în capacitatea
dvs. de a lua car.Doesnt este drenată atât de repede.Si apropo de ce este un astfel de ventilator de mare putere în car.Is făcut-o în mod normal ..?este ventilatorul vine inbuilt imediat de la producător sau de a adăuga pe
dvs. ..?
I dont know, doar câteva îndoieli îndoieli.

Ventilatorul este de 96 de pe o Lincoln Mark 8.Este o fabrica de fan.Si PWM de pe Lincoln este construită în PCM şi Corpul de control unitate ....cant fi modded pentru nimic in afara de masina original

În principiu,
e un dolar convertor de curs.Alternativa este în utilizarea inductanţă ca motor de stocare a energiei (a conecta un fast-free Wheeling diode şi un comutator numai PWM) sau de a folosi extern un inductor şi, eventual, un filtru condensator, furnizarea de curent continuu la motor.Cred ca, prima variantă este utilizat în producător de design, dar ar trebui să fie clarificate, că pot face fata si motor de curent AC implicate suplimentare fără supraîncălzire.De asemenea, acest "direct tăierea" metodă implică considerabil interferentele.La cele mai bune, motorul de tensiune (de undă şi frecvenţă) trebuie să fie verificate în original de design.

Sau doar să încerc.O frecvenţă PWM de câteva la câteva zece kHz ar trebui să funcţioneze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back