PWM de control curent cu FPGA - ajuta cu configurarea

N

napatel81

Guest
Am un solenoid cu un interval de 0-0.8mA curent condus folosind PWM. Bobină de rezistenţă este 14ohms şi inductivităţii este 14mH. Sunt folosind un FPGA de a face control în buclă închisă curent, Servoing la 24K. Actuală feedback-ul este citit prin intermediul unui rezistor de 1 ohm sens. Necesar rezoluţia PWM este de 12 biţi. Nimeni nu s-au suficientă experienţă pentru a mă ajuta să determina dacă aceasta este o configuraţie bună?

Îmi lipseşte, probabil, o bucata, dar, de obicei, de curent constant de conducere se face cu un AO. FPGA-ar putea oferi o referinţă pentru AO prin PWM. Este că ceea ce aţi fost de planificare pentru a face? Sunteţi de planificare pentru a rula bucla de servo de la rata de 24kHz?

Da, am face un opamp pentru feedback-ul. Rata de servo este de 20k şi frecvenţa PWM este de 24K. Sună bine?

Am un sentiment că o bună frecvenţă PWM ar fi un multiplu al ratei de servo (20kHz, 40, 60, etc). Corectaţi-mă dacă am greşit, dar dacă doriţi 12-biti, cu frecvenţă 20kHz, ceas 80MHz.

Da, sunt chiar ceasul ar trebui să fie 80MHz. Dont vă lucru nu ar fi probleme de aliasing, dacă frecvenţa PWM este egală cu rata de servo.

Esti, probabil, despre dreptul de aliasing (24kHz, deşi va avea o prea aliasing). Mă gândeam că PWM generator şi motor de servo au fost sincronizate.

Nu vrei sa spui de fapt 0-0.8 mA gama de curent, 1 ohm rezistor de sens, PWM să-l controleze?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back