puteţi depana asta??

I

INS-ANI

Guest
Baieti, eu am creat un ad-hoc de reţea fără fir pentru partajarea conexiunii Internet dintre gazdă laptops.the doi (HCL leaptop) este conectat direct la cablul LAN la furnizorul de servicii, precum şi a altor laptop (DELL 1420) găzduieşte o reţea adhoc, care este s-au alăturat de laptopul de HCL
Problema este, sistemul de HCL devine o viteza de download de 30-50 kbps, dar Laptop Dell devine din ce în numai 4-5 kbps, care, dacă i sînt lucky uneori supratensiune la 10Kbps.
Viteza de descărcare de mai sus menţionat este pentru torrents)

Aici sunt câteva detalii ABT conexiunea mea:

BAND: 802.11b
rate de date: 11Mbps
de frecvenţe radio: 2.412 GHz
canal No: 1
Tip: dispozitiv de conectare la aparat Adhoc

La început, când am creat reţeaua de 2 zile în urmă, a fost furnizarea de partajare de sunet de la internet peste această conexiune fără fir.Cu toate acestea, nu working.So sale pentru uneori, acum eu am luat două probleme
a) reţea wireless la internet, nu de partajare.
b) de reţea fără fir care nu oferă viteză suficientă pentru a client pe o conexiune de 400kbps ISP. (atunci când a fost de lucru)

Paşi mele probleme de fotografiere a arătat următoarele rezultate:
* Pinging rezultat negativ de la gazda la client şi vice-versa.
* Gazdă şi client sunt în aceeaşi subreţea
gazdă> IP> 169.254.227.221, subreţea> 255.255.0.0
clinet> 169.254.141.223 subnet> aceeaşi
astfel încât aceasta pare a fi corecte.
* Internet caseta de partajare verificate în setările de conexiune Ethernet LAN.
* Sistem de operare firewall-ul este oprit. (Windows XP ambele)
* Această problemă special, eventual, a început după ce am amestecat cu firewall / setările wireless LAN.
opţiune poate fi găsit la:: conexiune fără fir> Starea> Properties> Advanced> Setări Paravan de protecţie Windows> setare de reţea fără fir conexiune> Servicii si ICMP

Servicii si ICMP a fost possibely amestecate de către un utilizator neexperimentati, dar nu pot fi sigur de asta.

Adaptor wireless este de utilizare:
Client: Intel Wireless 3945ABG
gazdă: RT73 USB wireless LAN Card (Ralink)

Vă rugăm să sugereze Remedy.

PS: ceea ce poate fi motivele posibile pentru ca problemele cu experienţă de mai sus într-o reţea fără fir?

Fie aceasta este o limitare a unei reţele adhoc, sau i sînt doing ceva gresit.
nevoie de a remedia baieti!
Thanks in advance!

Aceasta este o problemă ambigous care poate necesita o soluţii de cuplu?!

Nu voi spune de mult acum, pentru că sînt waying mai multe opţiuni pe care cred ca ar fi putut cauza această problemă; prin urmare, sa va dau un final, dacă tu havent a încercat-o oricum?!I-ar sfatuim sa Pauză maşina dvs. la o stare anterioară (punct de control de sistem)-am-vă că ştiţi datele la ceea ce sa întâmplat acest lucru se întoarcă la o dată anterioară şi restaurare a-apoi încercaţi să vă conectaţi ... să fie avertizaţi că aţi putea avea să instalaţi Unele driver-e, care ar putea dissapper în timpul acestei processsLasă-mă să ştiu rezultatul ...

Succes,

fullforce

Vă mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Restaurarea sistem poate de lucru, probabil, dar eu nu va şti niciodată ce a mers prost.
I se va ţine-o ca opţiune ultima mea.

Eu voi fi bucuros să ştiu motivele posibile pentru aceste probleme speciale.Cred că, de reţea conectată care cererea negativ ping este problema majoră.Am verificat masca de subreţea.i vor aprecia dacă puteţi să-mi spui unele remediu pentru acest pas special.

Animesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back