Mulțumesc ceea ce este forma o / p val?. Poate această putere LCD tv.Cos am proiecta utilizând sg3524 nu se poate alimenta LCD TV (Samsung), dar aceasta sarcina altă putere în camera mea, atât lg tv FLATRON
De undă este ceva de genul asta: http://www.oynot.com/images/modified-sine-wave.jpg În cazul în care nu a alimentat LCD TV, atunci ar putea exista unele posibile motive- puterea de ieșire nu este suficientă pentru tv, tv circuitul poate fi de respingere undă sinusoidală modificată, sau orice altceva.
Am făcut mulțumesc că puterea este problem.I poate mai mult tv.In design-am folosi 10 buc. de IRF150N Push pull mode.I sg3524.Waveform se pot utiliza. problema, deoarece atunci când am conectați 0.01 UF la ieșirea invertorului tv va încerca pe și în afara. Multumesc
Bine Sir.Thanks [COLOR = "Silver"] --- Actualizat --- [/COLOR] În cazul în care o / p de oscilator (sg3524/3525) este conectat la feedback-ul negativ al opamp (lm324) și 0.1uF (104) este conectat la o / p și pentru a modifica această negative.Can forma de undă a invertorului? Multumesc
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.