puls de vârf de măsurare

A

amirbaragh

Guest
Hi Vreau să măsoare de vârf de un mod simplu de rectificat, puls signal.one este de a folosi eşantion şi hold.but aici, am un semnal in banda X (înaltă frecvenţă), cu ciclu de aproximativ 10ns.so probă de utilizare i cant şi apăsat. te rog ajută-mă!

Gigatronics şi Agilent fabricarea Detectoare foarte precise şi eficiente maxime de putere şi de metri de putere pentru semnale de impulsuri RF. Tot ce trebuie sa alegi un detector de alimentare corespunzătoare şi Power Meter în ceea ce priveşte frecvenţa dvs. şi sistemul de modulare.

Buna vreau să măsoare de vârf de un mod simplu de rectificat, puls signal.one este de a folosi eşantion şi hold.but aici, am un semnal in banda X (înaltă frecvenţă), cu ciclu despre 10ns.so I cant probă de utilizare şi hold.please mă ajute
! Există unele domenii rapide. Am folosit pentru a utiliza un Tektronix vechi, care a avut un cap cu o risetime de 25 ps. Asta a fost, probabil, în jur de 20 de ani, dar eu nu sunt sigur ce este starea de arta acum. Cum despre amestecandu-l cu o strânsă semnal în frecvenţă, filtrarea frecvenţa sumă, şi se uită la diferenţa de frecvenţă pe un domeniu de aplicare convenţional?

Sa Hi-un mod bine că l-am considerat ca way.but final de acum i-au ales ltc5564 ic pentru a rectifica şi de intrare-mi doresc pentru a măsura de vârf a output.note ca intrarea mea este un semnal de puls modulat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back