psrr simulare pentru op Amperi

P

puyeng

Guest
I-am făcut de PSRR simulare cu definiţia: PSRR-= Av (vss = 0) / Ass (Vin = 0)
aceasta înseamnă că, atunci când i Av măsură, am pus la AC semnal i / p am de unitate obţine op amper, şi când am Ass măsură, am pus AC semnal la vss.este că în mod corect de a face-o?
Care este valoarea de frecvenţă, atunci când oamenii spun "psrr cel de înaltă frecvenţă"? este la GBW a deschide bucla op amperi?ce psrr valoare la GBW este considerată de mare?
Am nevoie pentru a îmbunătăţi psrr al meu op amper, dar din moment ce este cel mai influentat de Av, i ar putea nu doar să pună în aplicare tehnica imediat.

aşteaptă cu interes răspunsurile.mulţumesc

Parerea măsură de abordare ar trebui să fie corectă.În general, este de mare 100kHz frecv.psrr, nu au relaţie directă între GBW.Desigur, PSRR ar putea fi îmbunătăţită prin creşterea Av.

PSRR include PSRR şi-PSRR,
dvs. de măsurare este PSRR-.Cu toate acestea, în general, PSRR nu este de ajuns, aşa că ar trebui luată în considerare cu atenţie.

Salut,

1.you nu trebuie să măsură, prin aplicarea AC semnal atât la intrare şi vss.u pot face la oneshot prin conectarea la OPAMP în unitatea câştig de configurare,
precum şi aplicarea AC semnal doar la supply.in acest caz PSRR ur-= 1/Ass .

2.depending cu privire la aplicarea, şi necesitatea de a verifica la ce frecvenţă şi trebuie să asigure, de exemplu, dacă ur PSRR.For circuit este de a lua de aprovizionare de la DC-DC, care vine de la 200kHz, şi trebuie să se asigure de PSRR la 200khz şi în nici un caz legat de GBW.

3.you pot îmbunătăţi PSRR prin creşterea câştig de OPAMP.

Sper ca te ajuta.

Salut prieteni,

De fapt eu sunt proiectarea o tensiune regultor care converteşte de tensiune de la 1.8V la 1.5V.Acest 1.5V aprovizionare este dat inelul Oscilator.Unele una mi-a spus că am nevoie pentru a măsura PSRR la frecvenţa de Oscilator, că este de 300MHz.Este corect?Pentru că la faptul că de înaltă frecvenţă PSRR este foarte scăzută.

Kumar

sivankumar a scris:

Salut prieteni,De fapt eu sunt proiectarea o tensiune regultor care converteşte de tensiune de la 1.8V la 1.5V.
Acest 1.5V aprovizionare este dat inelul Oscilator.
Unele una mi-a spus că am nevoie pentru a măsura PSRR la frecvenţa de Oscilator, că este de 300MHz.
Este corect?
Pentru că la faptul că de înaltă frecvenţă PSRR este foarte scăzută.Kumar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back