Proiectarea unei wideband receptor?

Y

yolande_yj

Guest
Pot proiectarea unui sistem care pot face următoarele locuri de muncă?

Este un semnal care monitorizează

1.variabilă a puterii (nu sunt sigur de nivelul de putere la acest moment)
2.a frecvenţei de la 1GHz la 6GHz (de frecv este specificat de utilizator)

Semnalul este jos convered la IF (şi în continuare convertite în semnal digital de ADC).

De fapt aceasta este o parte a unei VNA
de loc de muncă, dar vreau o simplă soluţie.Trebuie să existe mai multe probleme / dificultăţi.Poate cineva sa-mi sugereze o posibilă soluţie?Mulţumesc.

Ochrona danych jest kluczowa z punktu widzenia systemów bezpieczeństwa w chmurze. Steve Pataky z firmy FireEye wyjaśnia pomysły technologiczne firmy na najbardziej aktualne zagrożenia w wirtualnym świecie.

Read more...

> Pot proiectarea unui sistem care pot face următoarele locuri de muncă?

În principiu, da, el se poate face.Fie ca aveti un design poate depinde de cunoştinţele şi aptitudinile.

Mai este nevoie de informaţii, cum ar fi latime de banda a semnalului fiind primit.

Max throwaway18, da, stiu ca se poate face.De fapt, analizor de reţea, a spectrului de analizator sunt peste tot.Mă întrebam dacă există o soluţie simplă pentru meu special cerinţă.

Semnalul este bandă îngustă, sau un ton de semnal.Dar ea poate fi modificat de catre utilizator de la 1GHz la 6GHz.În bun început şi pentru demo scop, vreau să utilizeze doar un semnal de gen pentru a genera LO semnal.Nu am nimic împotrivă să utilizeze scumpe componente, cum ar fi Saw filtru pentru imagine respingere.

Să presupunem că, dacă am folosi de bandă largă LNA urmat de un mixer pentru a downconver de semnal de la IF.De conversie obţine variază în diferite frecvenţă (ai idee cat de mult a ConvGain modificări?).Un complet plat câştiga cred că este imposibil.Deci, cum să "calibreze" asta?Am nevoie de un PGA, urmată de mixer?

Pentru imaginea de respingere, de la semnalul
de frecvenţă modificări, la fel imagine frecv.Deci cred că este mai bine pentru a filtra după imagine de mixer.Crezi că ar trebui să folosească pe chip Saw filtru sau pe chip Complexul Filter / PPF?

Ar trebui să utilizez unic de conversie sau dublu de conversie?

Dacă aş descrete utilizare a componentelor, cred ca am o problemă în potrivire între etape.Ar trebui să utilizaţi mai multe canale?Dacă da, cum să pună în aplicare pentru a comuta distrage de semnal?

Presupun că este vorba de un receptor de radio, care va primi un semnal de la o antenă.

Am construit havn't de mult pentru echipamente> 440MHz deci nu
sunt prea cald pe specificul microunde lucrurile.

> Semnalul este bandă îngustă, sau un ton de semnal.
Un singur operator de transport rf audio sau un ton modulata pe un operator de transport?

Citat:

Să presupunem că, dacă am folosi de bandă largă LNA urmat de un mixer pentru a downconver de semnal de la IF.

cel mai dificil este de a crea LO pentru receptor!wideband LO, de fapt, nu este uşor să faci, dacă doriţi ca faza de zgomot din LO este bun şi apoi de tuning de latime de banda este bine, atunci nu este un simplu loc de muncă! dar puteţi folosi banda de coverge separate şi apoi utilizaţi trecerea la selectaţi dorit LO!

Baieti, mulţumesc mult.

Pot folosi un singur mixer sau două mixere dacă dublu de conversie este folosit pentru a acoperi toată gama de frecvenţă (1-6GHz)?

Pot folosi pentru a instala componente discrete de sistem?Cred că se potrivesc între etape este o mare problemă, dacă sunt folosite componente discrete.

Pentru a throwaway18,
throwaway18 a scris:

Un singur operator de transport rf audio sau un ton modulata pe un operator de transport?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back