Proiectaţi un senzor de mişcare

S

supro

Guest
I sînt trying la proiectare ceva care va sens cât de mult de o mişcare de o anumită parte a corpului face (cum ar fi nivelul maxilarului), dar nu sunt sigur ce ar fi cea mai bună metodă.

O metodă este folosind camera video si procesare de imagini, dar nu s-ar putea fi la fel de sensibile, cum mi-ar place.
O altă o are 2 suprafete conectate printr-un izvor de lumină.Una este conectat la maxilarul şi este de-a putea muta în timp ce cealaltă parte este statică.Ambele au o fire care le sunt ataşate.Una din fire are AC curent va trece prin ea, care produce curent (inducţie magnetică) în alte sârmă.Din cauza mişcării maxilarului, distanţa dintre cablurile se va schimba ceea ce va provoca o schimbat în curent într-una din fire care pot fi detectate de un analizator de semnal.

Orice sugestii mai bine sau comentarii?

Mi-ar monta acceleraţie senzorului de mişcare pe maxilarului.Acesta vă poate da completă de mişcare complexă, care maxilarului (sau alte părţi ale corpului) poate produce.Ai nevoie de 6 axe de mişcare detectat (3 liniară şi 3 de rotaţie), pentru a defini pe deplin de mişcare.Acum, acest lucru ar putea fi nejustificată pentru aplicaţia dvs. şi s-ar putea nevoie doar de un senzor inear pentru cazul dumneavoastră.Descrierea ta spune foarte puţin despre scopul de măsurare, gama, rezoluţie şi precizie şi opţiuni, chiar dacă restricţiona sa senzori de acceleraţie numai, sunt o multime.Deoarece pielea nu este rigid ataşat la faptul că osoase, în funcţie de viteze implicate, precum şi în masă a senzori, unele de eroare poate să apară din cauza cantitate mica de streching pielii.Din nou, aceasta ar putea fi irelevant în cazul dumneavoastră.

Exista o multime de producatori din materiale semiconductoare, care fac MEMS bazate pe senzori de acceleraţie, Analog, Motorola, ...Fiţi mai precis pentru a obţine răspunsul mai precise.Adăugat după 3 ore şi 30 de minute:

Multumesc pentru raspuns.

Am nevoie de un senzor pentru a detecta orice fel de maxilarului circulaţie - dacă aceasta este cauzată de mănâncă, muşcătură, sau orice altceva.Eu nu sunt sigur de rezoluţie, dar trebuie să fie foarte sensibil.Nu-mi pasa de direcţia de mişcare, atât timp cât eu pot sens există un fel de mişcare.
I sînt privire la nivelul maxilarului în primul rând datorită geometriei acestuia este mult mai complicat decât o mişcare întregului corp.Dacă aş putea găsi ceva pentru maxilarului, voi folosi acelaşi lucru pentru organism.

Voi privi în accelerometru.

O întrebare similară despre mişcarea de la încheietura mîinii a fost adus până aici: http://tech.groups.yahoo.com/group/sensorforum/message/119

Aş dori să invite întrebarea dumneavoastră la un grup dedicat senzori: http://tech.groups.yahoo.com/group/sensorforum.Există un număr bun de experţi senzor de active în acest grup.Unii dintre ei provin din zona de aparat biomedicale.

- Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back