programare de serie de pe Proteus - MAX232 problemă

W

wolverine123

Guest
hei baieti am fost încercarea de a simula de programare de serie de pe Proteus și a încercat să trimită un personaj, am adaugat un terminal virtual la început înainte de a trece prin MAX232 și i-ar putea vedea caracterul bine ... dar după ce trece prin MAX232 nu am primit același caracter din nou ... dacă sunt trimise place "A" i-ar primi "_", după ce trece prin MAX232 .... poate cineva vă rugăm să ajute: S

Nimeni nu poate răspunde la întrebarea dumneavoastră, fără circuit Verificați circuitul de două ori. Numai posibilă problemă este cu Nandhu circuitul

Amintiți-vă că Max inversează în mod eficient semnalul. Ai nevoie să-l trimiteți prin intermediul unui alt Max

Alta poza de mai jos prezintă textul fiind transmise amendă dar următorul, după ce trece prin MAX232 prezinta altceva Dar dacă e obtinerea inversat apoi am obiceiul vedea rezultatul dorit atunci când am atașa un cablu serial și testa ieșire în HyperTerminal????

vterm în ISIS trebuie să fie inversat pentru a conecta un mx232 în simularea ... s-au selectat pentru a inversa RXD și TXD în proprietățile vterm??? Poate că asta e problema ...

Știu că acest thread foarte vechi, dar vreau să pun raspunsul acolo doar incase oricine-l caute. Click dreapta pe terminalul virtual, proprietățile de editare, modificați de la normal la invesată.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back