proceduri pentru a instala cadenţă ic5 pe Fedora Core 1

M

minuteman

Guest
Salut
unii poate oferi o pas cu pas procedura pentru a instala ic5 pe Fedora core1.
cu respect
minuteman

Aveţi posibilitatea să adăugaţi o variabilă envirnment în coajă dumneavoastră.Eu folosesc tcsh, asa ca am adăuga această linie de la. Cshrc
setenv LD_ASSUME_KERNEL 2.4.1

Apoi, încercaţi să utilizaţi softload pentru a instala software-ul.

Salut
doar pentru a vă asigura că ic5 reconizes-o ca un nucleu RedHat 7.3 versiune ... mulţumiri pentru ur vîrf.
cu respect
minuteman

Minutemen Bună, eşti de succes cu această procedură?

mulţumesc

Salut
Da, am fost successfulwith de instalare.dar tot a lua nişte erori de bibliotecă atunci când încerc să simuleze ...

Simularea `input.scs 'pe localhost.localdomain la 3:20:15, Miercuri 14 aprilie 2004.

Eroare găsită de spectru în "Temp", în timpul circuit citit-in.
input.scs: N0 este un exemplu de un model de ami06N nedefinite.
input.scs: P0 este un exemplu de un model de ami06P nedefinite.

Spectrul reziliat prematur din cauza unei erori fatale.

Am folosit o singură dată ami06 lib std de celule pentru proiectul meu.problema este pmos nepotrivite şi numele NMOS modelului în ami06p şi fişierele ami06n model.a schimba numele modelului aliase cu unul identic cu numele Molde în SCH (folosind opţiunea de sistem în proprietatea luni aparatului).

rdgs

Salut
va încerca această opţiune.Multumesc pentru pont.
u a putea găsi AMI şi libs tsmc la
http://www.cadence.ncsu.edu/CDK.html

cu respect
minuteman

Am rezolvat problema de a subliniat Simulator pentru a corecta biblioteci spectrul model.amenda sims de lucru acum ....

dar eu încă mai au unele mici probleme de
* Componenta browser-ului şi adăugaţi exemplu, browser-ul nu funcţionează corect.I Componenta selectaţi în browser-ul comp nu arată sus pe browser-ul Inst.
* De asemenea, în mediul analogic Affirma I sînt nu capabil la spre remove sau a modifica sau a tensiunilor de valorile actuale pentru a fi reprezentate grafic, o dată le-am setat prima dată ...

Bună Minuteman, nu există nici un motiv pentru care tu prefer la spre a instala IC50 pe Fedora 1 în loc de Linux 7.3?Mă întreb dacă pot beneficia de Fedora 1's facilitate AMD64, dacă I a instala IC50 pe nou-cumparat meu HP a503n care are procesor AMD64.

De asemenea, aţi rezolvat toate problemele pe care le au?Chiar şi în Linux 7.3 tot nu se poate şterge nodurile care urmează să fie reprezentate grafic, o dată le adăugaţi pe, în ceea ce ştiu.

Vrând

Willy,

Am trecut la Fedora coz de bază care suportă cele mai recente sisteme.Deci, dreptul de ur în utilizarea biţi FC64 pentru ur Athlon 64 CPU sistem.
Am probleme citied nu sunt unice pentru Fedora, dar sunt de asemenea prezente in RH 7.3 ....
Eu nu au avut succes în stabilirea 2 numere anterior a declarat încă.Trebuie să găsim o cale de a le rezolvaţi în caz contrar, ar fi o durere mare atunci când am efectua unele Sims mari.
cu respect
minuteman

Max Minuteman şi Willyboy19,

Poate cele mai multe instrumente EDA a fi instalat în Fedora sau RH7.3 în maşină bazate pe AMD64?

salut,
Nu ştiu alte instrumente ABT EDA.dar ive ic5 instalat pe Fedora Core 1 pe un sistem P4 ..
hei willyboy a face u a se vedea orice îmbunătăţire a performanţei de ic5 (pe 32 de biţi) cu fc1-64 pe Athlon64??
i sînt plannin să cumpăr un sistem în timpul verii.chiar dacă ic5 este, în principiu i pe 32 de biţi ar dori să ştie dacă are un avantaj atunci când a alerga într-o platformă 64 bit ..
minuteman

Vă mulţumesc pentru răspunsul dvs., Minuteman.

Am fost întrebaţi despre performanţa pe ambele AMD XP şi P4
de sistem atunci când sunt folosite pentru instrumente EDA.

Eu folosesc un Athlon XP3200 pentru proiectarea circuitului.
se va P4 sistem bazat poate ajunge la o performanţă mai mare?

Nu cred ca procesor Intel este mai bună.
De fapt, cu aceeaşi frecvenţă, AMD este mai bine.Şi Athlon are un float mai bun punct de unitate de proces.

Max Minuteman şi Aigneryu,

I-am cumpărat procesor AMD64 cu PC-ul a530n HP.I a instala Linux RH 7.3 pe el şi IC5 pare să ruleze ok, dar nu am încercat Fedora Core 1 de instalare de pe această maşină încă, deci nu am nici o idee vreme acest procesor pe 64 de biţi este mai rapid decât omologul său de 32 de biţi.

Un alt aspect: mi sa spus că RH 7.3 e hard-disk conducătorul auto nu poate fi optimizate pentru a alerga Disc actual 7200 rpm Hard.Pentru a maximiza viteza de noua noastră de hard disk, avem nevoie pentru a instala anumite patch-uri.Nu voi avea nici o idee unde sa descarce patch-uri?

Vrând

Aţi experienţă într-adevăr o mare imbunatatire a vitezei de simulare, în timp ce acesta este în comparaţie cu alte platforme??

Ei bine, eu nu respecta îmbunătăţirea 2x de viteza, comparativ cu laptop-ul meu, dar ar putea fi din cauza faptului că această maşină AMD64 are de două ori de memorie.

După cum sa sugerat de unele tip aici, îmbunătăţire a vitezei nu poate apărea în cazul în care RH Linux 7.3 este folosit, care suportă numai 32-bit sistem.

Nu se utilizează instrumente EDA alte produse, cum ar fi Synopsys DC conexe, sau
cadenţă alte instrumente?Am în vedere pentru a sugera profesorul meu de a cumpăra o staţie de lucru nou, aşa că am să fi sigur că cele mai multe instrumente de AEA poate rula bine.

Eu folosesc în principal IC5033 cadenţă, LDV51, SOC33, ASSURA30, Synopsys DC, .. nanosim, hspice, Mentor Calibre 2003 ,..., Nassda Hsim3.0, Novas Debussy, Verdi, nLint, ...

Poti sa-mi dea cineva sau ceva experienta in aceste instrumente de pe platforme AMD64?

Salut!Am un laptop Vaio 650 MHz, pe care am de gând să facă dual cizme Windows ME si unele versiune de Linux.Nu este o tăiere-cutie margine, pentru sigur ... In cateva luni voi lua o clasa absolvent de EE care necesită HSPICE.Ai recomanda Fedora sau SuSE, sau unele altă distribuţie, pentru compatibilitate HSPICE probabil?Aş dori să utilizeze SuSE dacă este posibil.Mulţumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back