* probleme in timp real, în Matlab sau Simulink *

X

Xellos

Guest
Eu am de a simula obiecte Robosoccer de urmărire în timp real ...aici sunt întrebările mele.Eu folosesc o camera web regulate şi un laptop PM1.5G.
Sper pentru a obţine ajutor de la tine ...

1.Pentru a simula în timp real, trebuie să utilizeze SIMULINK?
2.Cum de a controla creşterile de memorie?
3.Cum "în timp real ferestre ţintă" de lucrări în cazul în care procesele de urmărire?
Pot să-l surprinde un cadru nou şi procese în cadrul ultima acelasi timp?
4.Eu chiar nu ştiu cum să construiască webcam bloc de intrare în Simulink.Am încercat toate blocurile de
Ştiu.

mulţumesc pentru timpul acordat.>. <Adăugat după 29 minute:Am observat berko3000, sztibi82 şi Zakaria Sheriff au fost interesate în acest domeniu.
Vă sugerez let's comunica.

sz_ice (AT) msn.com

pentru a berko3000: Eu am o experienţă mai puţin în program, dar ştiu că dacă nu eşti bun la C , puteţi utiliza Simulink pentru a compila modelul de succes în C program.

Ei bine, nu am folosit de achiziţie de date reale de la webcam-uri, dar am folosit atelier de lucru în timp real de mai multe ori pentru scopuri de control.Dacă doriţi să rulaţi sistemele dumneavoastră de la SIMULINK aveţi o utilizare ţintă în timp real, ferestre.Dacă aveţi un calculator bun codul din SIMULINK este exexcuted cu hihg Perfomance în Windows.
nebisman

vă mulţumesc nebisman.

N-am mai folosit SIMULINK înainte.
Nu ştiu cum să Connet webcam cu SIMULINK.
Nu-mi aleg care blochează ca intrare webcam în SIMULINK.
Am încercat "bloc de intrare digitală" şi "de la bloc de fişiere m".

Salut

Cred că nu este atât de uşor şi care Matlab u folos???
eu am MATLAB 6.5 R13 şi ştiu că toate blocurile în această versiune .. nu blocuri pentru webcam-uri
asa ca incercati versiune mai nouă

mulþumiri, matrixanov

versiunea mea este MATLAB 6.5.1 R13 SP1

Am folosit RTW de Matlab ca xPCTarget.Puteţi genera codul din Simulink dosar lei şi folosiţi-o fie cu PC-ul Matlab, cu sau fără ea.Este uşor să faci, în cazul în care au interfaţă hardware-ul, care este inclus în biblioteca XPC ţintă Simulink.De testare, este posibil să se CONECT Webcamera cu acest H / W?
Puteţi găsi biblioteca xPCTarget în Simulink

hi, jNekas

N-am mai folosit Simulink sau RTW înainte.Am găsit xPCTarget.Este fişier MDL un fişier executabil?
Vrei să spui că a crea un model cu unele blocuri în Simulink şi compilaţi-o într-un fişier lei şi a alerga it?

Dacă da, utilizare, care pe categorii în xPCTarget ca intrare webcam?

mulţumesc pentru timpul acordat.

În Simulink ai desena modelul dvs., testaţi-l prin simulare.Dacă funcţionează, după cum doriţi, puteţi compila-l în cod executabil.A se vedea meniul SIMULINK - instrumente de-RTW-opţiuni de-Browse.Studiind elemente ot despre aceste instrumente poate dura 2-3 săptămâni, dar după ce că puteţi genera codul, făcând clic pe mouse-ului.Ajutor Matlab este bun pentru studierea

Dacă aţi scrie un m-fişier.procesul de processer-o din partea de sus până jos.
în ce situaţie, processer poate procesa două sau mai multe sarcini în acelaşi timp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back