X
Xellos
Guest
Eu am de a simula obiecte Robosoccer de urmărire în timp real ...aici sunt întrebările mele.Eu folosesc o camera web regulate şi un laptop PM1.5G.
Sper pentru a obţine ajutor de la tine ...
1.Pentru a simula în timp real, trebuie să utilizeze SIMULINK?
2.Cum de a controla creşterile de memorie?
3.Cum "în timp real ferestre ţintă" de lucrări în cazul în care procesele de urmărire?
Pot să-l surprinde un cadru nou şi procese în cadrul ultima acelasi timp?
4.Eu chiar nu ştiu cum să construiască webcam bloc de intrare în Simulink.Am încercat toate blocurile de
Ştiu.
mulţumesc pentru timpul acordat.>. <Adăugat după 29 minute:Am observat berko3000, sztibi82 şi Zakaria Sheriff au fost interesate în acest domeniu.
Vă sugerez let's comunica.
sz_ice (AT) msn.com
pentru a berko3000: Eu am o experienţă mai puţin în program, dar ştiu că dacă nu eşti bun la C , puteţi utiliza Simulink pentru a compila modelul de succes în C program.
Sper pentru a obţine ajutor de la tine ...
1.Pentru a simula în timp real, trebuie să utilizeze SIMULINK?
2.Cum de a controla creşterile de memorie?
3.Cum "în timp real ferestre ţintă" de lucrări în cazul în care procesele de urmărire?
Pot să-l surprinde un cadru nou şi procese în cadrul ultima acelasi timp?
4.Eu chiar nu ştiu cum să construiască webcam bloc de intrare în Simulink.Am încercat toate blocurile de
Ştiu.
mulţumesc pentru timpul acordat.>. <Adăugat după 29 minute:Am observat berko3000, sztibi82 şi Zakaria Sheriff au fost interesate în acest domeniu.
Vă sugerez let's comunica.
sz_ice (AT) msn.com
pentru a berko3000: Eu am o experienţă mai puţin în program, dar ştiu că dacă nu eşti bun la C , puteţi utiliza Simulink pentru a compila modelul de succes în C program.