Probleme de conversie a 10.5 - 7.2

B

bigcountry350

Guest
Bună tuturor,
Am fost căutarea pe internet şi unele panouri mesaj, dar nu au găsit nimic specific la problema mea.N-am găsit-o problemă de conversie 9.2 şi 7.2 la 7.0, dar nu cred că se aplică la situatia mea.

Aceasta este problema mea:
Sunt încercarea de a salva un fişier în Orcad CSI 10.5 la 7.2 format.Cu toate acestea, atunci când fac acest lucru dă-mi un DSM0006 de eroare, şi afirmă că fişierul nu poate fi găsit.Dacă aş salva-o cu actualul nume de fişier, se şterge, de asemenea, de DSN fişier!Ştiu că această problemă este specific acestui proiect, pentru ca am salvat cu succes un alt design la 7.2 format după această eroare.

De asemenea, atunci când am aproape Orcad după această eroare, am primit o altă eroare de la orcad numit un EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION

Am găsit-o a posta pe un alt bord despre convertirea 9.2 şi 7.2 la 7.0, iar acesta a spus că dacă utilizaţi anumite aliasuri pentru aceeaşi parte aceasta vă va da de DSM0006 eroare.Am verificat numele meu de o parte, în acest design, cu un alt proiect care converteşte la 7,2, iar eu nu văd nimic care este utilizat în acest design, dar nu şi pe cel pe care converteşte.Are cineva vreo idee?

Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back