S
stringskipper
Guest
Hi everybody.Sunt de lucru la unele proiecte cu IR de comunicare între emiţător, care este oscilatorul pe 455 kHz, cu CMOS porti NAND şi TSOP7000 receptor.Foaie de date pentru diode IR şi pretinde TSOP7000 acestei game de chiar şi 20 de metri poate fi atins, dar nu primesc numai 1m, în cazul în care este ieşirea din receptor stabil pentru sure.
Pentru transmiterea Am fost utilizate diferite tipuri de diode IR: TSHA55xx, TSHA62xx, VSMF3710 (SMD), toate de la Vishay Semconductor.Răspuns dintre ele variază de la 10ns la 600ns.Şi, toate acestea dau acelaşi rezultat, gama de mici dimensiuni.Pe osciloscop am urmarit de la semnalul de ieşire al CMOS poarta NAND şi se pare fin.De ieşire din MOSFET nu este foarte bine, dar cred că se poate face de lucru.Rise margine de timp este de aproximativ 600ns.Am încercat să înlocuiască BUZ11 cu IRF540, care este mai rapid, dar nu există nici o ameliorare.
Dacă cineva poate ajuta, aş fi foarte greatfull.
Toate cele bune.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament
Pentru transmiterea Am fost utilizate diferite tipuri de diode IR: TSHA55xx, TSHA62xx, VSMF3710 (SMD), toate de la Vishay Semconductor.Răspuns dintre ele variază de la 10ns la 600ns.Şi, toate acestea dau acelaşi rezultat, gama de mici dimensiuni.Pe osciloscop am urmarit de la semnalul de ieşire al CMOS poarta NAND şi se pare fin.De ieşire din MOSFET nu este foarte bine, dar cred că se poate face de lucru.Rise margine de timp este de aproximativ 600ns.Am încercat să înlocuiască BUZ11 cu IRF540, care este mai rapid, dar nu există nici o ameliorare.
Dacă cineva poate ajuta, aş fi foarte greatfull.
Toate cele bune.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament