problemă tampon

P

pratap_v

Guest
Care este diferenţa dintre tampon de ceas şi tampon normal?
dont vă rog să-mi spui lucruri punctele tari cum ar fi hard ...

hehe, în ceea ce ştiu eu, cell_rising şi care intră sub timpul de tranziţie de tampon ceas este aproape egal, dar tampon normale nu.astfel încât să putem obţine ciclu de datoria de ceas.

Doar pentru a adăuga unul mai mult, întârzierea dif ar trebui să fie min pentru toate colţurile PVT ...cu respect
yln

"Doar pentru a adăuga unul mai mult, întârzierea dif ar trebui să fie min pentru toate colţurile PVT ...cu respect
yln "Salut,

I cant a lua ur ans.Can u plz a explica.

Cu respect,
deepa

Tampoane cu ceas sunt special concepute tampoanele folosite pentru sinteza copac ceas şi de rutare ceas.Aceste tampoane au naştere egal şi se încadrează de ori, astfel încât ambele margini ceasul au aceeaşi pantă şi sunt egale.Aceste tampoane, de asemenea, au scăzut şi mai mică întârziere capacitance parazitare, astfel încât tampon următoare sau logica nu se incarca tampon şi poate determina ceasul versantul undă să se schimbe.

punctele forte de unitate a tampon de ceas sunt foarte ridicate

tampon ceas sunt ideale pentru CTS!special concepute pentru a n mare creştere acelaşi timp toamna ..
, prin urmare, utilizate în n ceasul copac mai mult, uneori, tampoane normale sau R invertori utilizate în CTS

tampoane ceas au naştere aproape aceleaşi şi toamna timp şi parasitics, de asemenea, mai puţin obişnuit cu excepţia cazului în tampoanele folosite în calea de date.

naştere, în general, un tampon de ceas are aproape egal şi toamna întârziere, acesta este un bun

de proprietate pentru ceasuri.tampon de naştere normală şi se încadrează întârziere diferă cu mult.pratap_v a scris:

Care este diferenţa dintre tampon de ceas şi tampon normal?

dont vă rog să-mi spui lucruri punctele tari cum ar fi hard ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back