proba C codul de recunoaştere imagine FPGA

T

T_Finn

Guest
for an fpga board that would allow a digital image to be processed and matched to a digital image stored on a computer hard drive.

Am de lucru la un proiect ţintă recunoaştere şi ar dori să achiziţioneze un eşantion de C algoritm
pentru un consiliu de FPGA care ar permite o imagine digital pentru a fi prelucrate şi însoţite de o imagine digitale stocate pe o unitate de calculator tare.I-am luat unele coduri pentru aplicatii FPGA celelalte, dar nu am putut localiza imaginea de recunoaştere C , de codificare, vă rugăm să ajute !!!!!!!!!!Thanks in advance.

Vă rugăm să clarifice modul în C , se referă la FPGA.Cele mai bune algoritmi FPGA sunt scrise într-un limbaj descriere hardware, cum ar fi VHDL sau Verilog.

Nici o problemă.C este algoritmul care descrie ceea ce doriţi să le îndeplinească.Acesta este transformat în VHDL, prin intermediul unui program de conversie afterwhich o netlist este creat în cadenţă sau de un alt program de circuite imprimate bord.Eu am un manual care descrie câteva tehnici de FPGA de programare în C , dar acesta nu conţine nici o imagine de programe de prelucrare a eşantion să mă început.Aveţi nevoie de C !!!!!! referinţe

plz ajută-mi despre codificare în C în ceea ce priveşte amprentă recognization

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back