principal de asamblare ADC

S

snoop835

Guest
Guyz Bună,

Am încercat să înţeleagă funcţionarea principal de asamblare ADC.Arhitectura este ataşat.De la acest acrhitecture, în fiecare etapă de intrare analogică este, în primul eşantion şi a avut loc.Atunci este nepoliticos paş de un sub-ADC pentru a rezolva 2 biţi.Apoi, de ieşire de la sub-ADC va fi convertit din nou la valoarea analogic prin utilizarea CAD şi această ieşire vor fi retrase de la intrare original.Aceasta eroare cuantificare este apoi readuse la originalul toată gama scară largă de către un amplificator cu o creştere 2.

Trebuie să ştiu în detalii de ce se intampla si cum nu reziduuri poate reprezenta tensiunea iniţială analogic de intrare?

De ce am ales cu o creştere Amplificator 2?

Atunci când spunem eroare cuantificare este readus la original toată gama scară de creştere de 2, ceea ce nu este de fapt înseamnă?(Sunt confuz!!)

Apreciez orice comentarii.

Thanks in advance

Treapta 1: compara 0.7V de intrare cu 0.5V (MID) şi 0,7> 0,5 ==> biţi "1" şi a reziduului = 0.7-0.5 = 0.2 apoi amplifica de reziduuri 0.2 * 2 = 0.4V

2a etapa: compara reziduul amplificat 0.4V cu 0,5 V şi 0,4 <0,5 ==> bit '0 'şi de reziduuri = 0.4-0 = 0.4 apoi amplifica de reziduuri 0.4 * 2 = 0.8

3a etapa: compara reziduul amplificat 0.8V cu 0,5 V şi 0,8> 0,5 ==> biţi "1" şi a reziduului = 0.8-0.5 = 0.3 apoi amplifica de reziduuri 0.3 * 2 = 0.6

Etapa 4: compara reziduul amplificat 0.6V cu 0,5 V şi 0,6> 0,5 ==> biţi "1" şi a reziduului = 0.6-0.5 = 0.1 apoi amplifica de reziduuri 0.1 * 2 = 0.2

Etapa a 5-:.....
.
.
.
Nth etapă: rezolva LSB
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

cartea brutărie este foarte bun de referinţă, dacă doriţi să înţelegeţi de asamblare ADC.

Care este titlul complet al cărţii?Stii unde o pot găsi de e-versiunea carte?Este disponibil în forum?

mulþi mulþumiri
-snoop835 -

CMOS Circuit Design, Layout, Simulare
R. Iacov Baker, Harry W. Li, David E. Boyce

Citiţi secţiunea mixsignal., De asemenea, am luptat pentru a înţelege de asamblare ADC.Dar după citit această carte, I într-adevăr înţeleg arhitectura.Alte cărţi şi hârtie numai da idee.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back