prin USB1.1 pune

B

brmadhukar

Guest
Salut,
Sunt folosind USB1.1 Scanlogic aparat pentru transferul de date.Sunt în stare să-şi transfere la mai puţin de 1 MB / s, desi
spec. spune 12MB / s, în plină viteză mode.Partea mea de date este în aşteptare pentru ack semnal de foarte mult timp.Cum depana această problemă.
TIA
brmadhukar

Este posibil să se înţeleagă mai USB spec..

Dispozitivul va trimite cât mai repede posibil.

USB gazdă va fi lentă în cazul pierderii timeing pentru a transfera ....

8Mbit / S este maxim posibil pentru EZ-USB, utilizând dna-calculator cu Windows.

Salut,
Există proceduri, pentru a determina dacă dispozitivul USB se comportă optim.Există o diferenţă între izocron tranzitată şi Bulkmode transfer tranzitată.

Aparat de scanare logica dat foaie spune că un număr maxim de 12 Mbps este posibil.Ebven 8M este OK pentru mine.Cu toate acestea de pe partea mea ţintă sunt în aşteptare pentru ack semnal astfel de limitare pare să fie de pe PC parte.Controller-ul gazdă USB proprietate arată o lăţime de bandă de 10% pe Windows proprietăţile paginii.Cum pot îmbunătăţi situaţia.

brmadhukar

Salut,
Am verificat pe ţintă parte a USB şi am constatat că acesta este în aşteptare pentru ack de 90% din timp.Soferul de pe partea gazdă (API apel) pare a lua 900us pentru fiecare transfer.
brmadhukar

brmadhukar a scris:

Salut,

Există proceduri, pentru a determina dacă dispozitivul USB se comportă optim.
Există o diferenţă între izocron tranzitată şi Bulkmode transfer tranzitată.Aparat de scanare logica dat foaie spune că un număr maxim de 12 Mbps este posibil.
Ebven 8M este OK pentru mine.
Cu toate acestea de pe partea mea ţintă sunt în aşteptare pentru ack semnal astfel de limitare pare să fie de pe PC parte.
Controller-ul gazdă USB proprietate arată o lăţime de bandă de 10% pe Windows proprietăţile paginii.
Cum pot îmbunătăţi situaţia.

brmadhukar

Multumesc pentru intrări.

Sunt utilizând modul de transfer şi că nu există alte dispozitive.Sunt obtinerea zero NACKs.

Ar trebui să mă diferite de a schimba modul de a creşte througput.

Nu eu nu cred.ISO este doar pentru ca timp real a datelor audio sau video.
Pentru ISO nu există nici o eroare de verificare astfel încât acesta este poate nu de ce ai nevoie.
Şi Interrupt therible este lent

Încercaţi să folosiţi mai multe Urbs de creştere a datarate în driver-ul.
Exemple pot fi găsite în Walter Oney
este "Programare Windows Driver Model"

usbman

Salut,
Thnx pentru comentarii usbman.

În prezent, sunt utilizaţi o evaluare coipy de conducător auto Jungo set.E un motiv de rata lenta de date?

brmadhukar

Max USBMAN,
În sistemul nostru, eu sunt, folosind modul de transfer şi de pachete de dimensiune este 64B.dar de pachete sunt transmise la 1kHz rata (?).Suntem obtinerea SOF fiecare ms de la şofer.Cum dezactivez gazdă cu privire la această reacţie.
TIA
brmadhukar

Nu se poate dezactiva SOF deoarece atunci aparat trebuie să fie de a suspenda
SOF este viu ceas pentru sistemul dumneavoastră.
În termen de un SOF nu există spaţiu pentru 17 de pachete în masă!(a
se vedea de spec.)

Problema ta este conducătorul auto
Ar trebui să aruncăm o privire la bulkusb, din 2000 DDK ..

Un bun conducător auto poate produce allmost / primi 1 MByte pe secundă, în funcţie
pe USB folosit de siliciu.Nu ştiu Jungo deci nu va pot spune nimic
despre acest produs.

usbman

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back